Life

Orașul din România unde poți să găsești autobuzul lui Moș Crăciun. Toți copiii pot să călătorească gratuit cu el

Un oraș din România a reușit să intre cu adevărat în spiritul sărbătorilor de iarnă. Autoritățile au făcut tot posibilul pentru ca autobuzul lui Moș Crăciun să existe.
07.12.2022 | 22:16
Orasul din Romania unde poti sa gasesti autobuzul lui Mos Craciun Toti copiii pot sa calatoreasca gratuit cu el
Autobuzul lui Moș Crăciun oferă călătorii gratuite celor mici. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Târgurile de Crăciun din România au făcut eforturi majore pentru a crea o atmosferă de basm. Se pare însă că într-un singur oraș din România, povestea lui Moș Crăciun pare a fi cel mai aproape de realitate.

Copiii primesc cadouri în autobuzul lui Moș Crăciun

Autoritățile din Brașov au decis să le ofere turiștilor, dar și locuitorilor, o experiență inedită de Crăciun.

ADVERTISEMENT

Pe lângă peisajul de basm pe care îl puteți găsi în acest oraș, cei mici se pot bucura și de o călătorie cu autobuzul lui Moș Crăciun.

Iar asta nu este tot. Dacă ajungeți la Brașov pregătiți-vă pentru un brad deosebit, dar și o mulțime de luminițe colorate și de globuri, care cu siguranță vă vor capta privirea.

ADVERTISEMENT

Cât despre autobuzul lui Moș Crăciun, conform celor de la RATBV SA, acesta nu este doar metodă de transport și de mobilitate, ci mai degrabă se dorește o experiență autentică a sărbătorilor de iarnă.

Autobuzul lui Moș Crăciun din Brașov va circula în luna decembrie, iar pe data de 6 decembrie, de Moș Nicolae, copiii care s-au aflat în autobuz au primit și cadouri din partea Moșului.

ADVERTISEMENT

De asemenea, și pe 24 decembrie, cei mici se pot bucura de punguțe cu dulciuri în timpul călătoriei cu autobuzul special.

”Este de la RATBV, dar nu se referă doar la transport și mobilitate, ci exprimă bucuria sărbătorilor de iarnă, veselia vacanței ce va veni curând și, nu în ultimul rând, dorința de a dărui ceva frumos:

ADVERTISEMENT

este Autobuzul lui Moș Crăciun! Pe 6 și pe 24 decembrie, Moșul va împărți copiiilor ce vor urca în autobuzul special punguțe cu dulciuri”, a transmis sursa citată.

Cum arată autobuzul lui Moș Crăciun

Cum arată autobuzul lui Moș Crăciun? Cei de la RATBV spun că acesta este decorat specific, atât în interior cât și în exterior, iar în difuzoare se aud colinde, dar și cântece de iarnă.

De asemenea, întreg autobuzul este decorat cu luminițe, iar pe geamuri sunt prezentate scene din povești, așa că nu aveți cum să nu îl observați.

Cu autobuzul lui Moș Crăciun pot să călătorească și copiii, dar și adulții, până la data de 2 ianuarie, a mai transmis sursa citată. De asemenea, călătoriile sunt gratuite pentru copii.

Menționăm faptul că persoanele care ajung în Brașov în perioada sărbătorilor de iarnă trebuie să se pregătească din punct de vedere financiar, pentru că prețurile pentru cazare au explodat.

ADVERTISEMENT
Tags: