Life

Orașul din România unde un apartament cu trei camere costă 6.000 de euro. E aproape de centru, iar în apropiere ai Penny și Pepco

Orașul din România unde un apartament cu trei camere are prețul de numai 6.000 de euro. Este aproape de centru, de Penny și de Pepco.
01.04.2024 | 22:30
Orasul din Romania unde un apartament cu trei camere costa 6000 de euro E aproape de centru iar in apropiere ai Penny si Pepco
În ce oraș din România poți cumpăra un apartament cu trei camere cu doar 6.000 de euro. Sursa foto: Pixabay, OLX/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Orașul din România unde poți cumpăra un apartament cu trei camere cu numai 6.000 de euro. Blocul se află aproape de centru și de câteva magazine.

Orașul din România unde poți cumpăra un apartament cu trei camere cu doar 6.000 de euro

În ziua de astăzi, prețurile apartamentelor sunt foarte mari indiferent dacă este vorba despre chirie sau despre vânzarea unei locuințe. Pentru un apartament cu trei camere, românii plătesc sume mari, care pot depăși 100.000 de euro.

ADVERTISEMENT

În orașele mari, precum Brașov, București sau Cluj-Napoca, cei care vor să achiziționeze un apartament trebuie să scoată sume mari de hani din buzunare. De altfel, nici chiriile nu sunt tocmai ieftine.

Cu toate acestea, există și orașe unde prețurile apartamentelor de vânzare sunt ceva mai accesibile. În localitățile mai mici, există locuințe care se vând cu doar câteva mii de euro.

ADVERTISEMENT

Un astfel de oraș este Vulcan, situat în județul Hunedoara, acolo unde prețul unui apartament cu trei camere este de 6.000 de euro, adică 30.000 de lei.

Un proprietar a decis să-și vândă apartamentul cu această sumă, ținând să precizeze câteva detalii importante. Acesta are o cameră la demisol, iar restul camerelor din casă se află la parter.

ADVERTISEMENT

Apartamentul dispune de toate utilitățile, precum și de termopane și gratii la geamuri. Proprietarul a mai precizat că apartamentul nu este locuibil și că necesită renovări.

“Vând apartament 3 camere, o cameră demisol, restul 2 camere, bucătăria și baia sunt la parter ( înălțime normală). (…) Are lumină, apă, gaz până la ușă, termopane, gratii, dar trebuie renovat total, din aceasta cauză e și prețul mic. Proprietate personală, fără datorii. (…) Prețul 6.000 euro”, este anunțul postat de proprietarul apartamentului, pe platforma OLX.

ADVERTISEMENT

De asemenea, blocul în care se află apartamentul este aproape de centru și de câteva bănci, precum și de Penny sau Pepco. În apropiere se mai află și un bazin de înot, un parc și câteva restaurante.

Localitatea Vulcan se află la poalele Munților Vulcan, la aproximativ 12 km de Petroșani și la circa 110 km de municipiul Deva. Are o populație mai mică de 23.000 de locuitori.

ADVERTISEMENT
Tags: