Life

Orașul în care turiștii români vor să petreacă Revelionul, chiar dacă prețurile sunt imense: ”A fost un vis”

Locul preferat de români pentru a sărbători Anul Nou, deși costurile sunt destul de piperate. Călătorii nu se uită la bani.
30.12.2023 | 10:05
Orasul in care turistii romani vor sa petreaca Revelionul chiar daca preturile sunt imense A fost un vis
Locul preferat de români pentru a sărbători Anul Nou, deși costurile sunt destul de piperate. Călătorii nu se uită la bani. Sursa foto: freepik.com
ADVERTISEMENT

Orașul în care turiștii români vor să petreacă Revelionul, chiar dacă prețurile sunt imense. Este un vis împlinit pentru foarte multe persoane care și-au făcut deja bagajele pentru a ajunge în destinația mult dorită.

Locul preferat de români pentru a sărbători Anul Nou, deși costurile sunt destul de piperate. Călătorii nu se uită la bani

Locul preferat de români pentru a sărbători Anul Nou, deși costurile sunt destul de piperate. Călătorii nu se uită la bani atunci când vine vorba de distracție, voie bună, plajă și mult soare. Temperaturile ridicate sunt un detaliu de care țin cont mulți.

ADVERTISEMENT

Turiștii se înghesuie să petreacă trecerea dintre ani în regiuni însorite, așa cum este și Dubai. Orașul este una dintre destinațiile turistice preferate de oameni în ultimii ani, lucru care se întâmplă și de această dată.

„E prima dată când plecăm în Dubai. A fost un vis”, a mărturisit o tânără care a luat cursa spre Abu Dhabi din Cluj-Napoca, pentru observatornews.ro. Majoritatea turiștilor au ales destinația și pentru locurile pe care le pot vizita.

ADVERTISEMENT

„Am ales această excursie în primul rând pentru a fi împreună cu familia şi ne-am oferit un cadou la sfârşit de an”, a completat un bărbat despre vacanța în extravagantul Dubai, mai arată sursa citată anterior.

Dubai, destinația preferată de români pentru Revelion

Dubai este destinația preferată de români pentru Revelion din mai multe puncte de vedere. Unii turiști aleg să meargă aici pentru temperaturile ridicate, în timp ce alții preferă să descopere locurile ”instagramabile”.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea costurile sunt destul de piperate, mai ales dacă biletele de avion și cazările sunt luate pe ultima sută de metri. O turistă care și-a achiziționat vacanța la mijlocul lunii noiembrie a scos din buzunar circa 20.000 de lei.

Suma cheltuită este pentru 4 persoane. Prețurile sunt exagerate, însă oamenii nu se dau în lături când vine vorba de un sejur de vis. Cei mai mulți turiști vor petrece Revelionul în incinta hotelului sau chiar pe plaje.

ADVERTISEMENT

De asemenea, românii se vor bucura de focurile de artficii de la Burj Khalifa. Spectacolul de lumini și culori durează în Dubai doar câteva minute, dar este spectaculos și va fi ținut minte o perioadă foarte lungă.

ADVERTISEMENT