Life

Câți bani a scos Alina Ceușan din buzunar pentru vacanța de lux din Dubai! Suma e uriașă

Alina Ceuşan, vacanță de vis alături de familie. Cazare de mii de euro și excursii în locuri incredibile. Câte zile a stat
18.01.2023 | 11:40
Cât a costat vacanța Alinei Ceaușan. Sursa foto - arhivă personală
ADVERTISEMENT

Alina Ceuşan, vacanță de neuitat pentru una dintre cele mai cunoscute influencerițe din România. Aceasta a dezvăluit, în exclusivitate, pentru FANATIK câți bani a scos din buzunar. A avut, însă, parte de o experiență cu care nu s-a mai întâlnit până acum. Deși a călătorit și a vizitat multe locații exotice, frumoasa blondină admite că Dubaiul a cucerit-o și, chiar se vede proprietara unei locații din zgârie norii specifici zonei.

Alina Ceușan, vacanţă de mii de euro pentru toate poftele

Alina Ceușan, fostă concurentă a emisiunii Asia Express a vorbit mereu deschis despre viața ei intimă, dar și despre banii pe care îi face din afaceri. O femeie asumată atât din punct de vedere profesional, cât și financiar, vedeta, aflată în vacanță în Dubai alături de soțul ei, Raul Tișa, dar și de micuțul Rock, ne-a divulgat cât a cheltuit pentru a le face pe plac celor dragi, dar și sufletului ei.

ADVERTISEMENT

La un calcul simplu, Alina a scos din buzunar în jur de 10.000 de euro pentru 11 zile de trai regește în țara celor mai bogați oameni ai lumii. Conform celor spune de blondină, aproximativ 4.000 de euro a fost doar cazarea. La care se adaugă zborul alți 500 de euro. Separat, fiecare cină sau activitate în safari cu cel mic a mai presupus câteva sute de euro, fiecare. Astfel, raportat la moneda lor locală, paritatea e undeva la 1.3/1.4 aed cu lei. 100 de aed fiind contravaloarea a 113-114 lei.

Zborul e undeva la 500€, iar cazarea depinde de ce alegi. Noi am ales un aibnb cu 18.000 lei pentru 11 nopți. Se găsesc prețuri de tot felul. De luat în considerare că la noi s-a suprapus și cu revelionul și Crăciunul pe rit vechi și este ceva mai scump totul.

ADVERTISEMENT

80 de aed de persoană a fost pentru Dubai desert trip cu cină. AYA Universe a costat 99 aed de persoană, iar cina la Ce La Vi ne-a ajuns în jur de 500 aed. Prețuri acceptabile”, a dezvăluit, în premieră, Alina Ceușan.

Alina Ceuşan, fostă concurentă la Asia Express: ”Toate controlate de inteligența artificială”

Pentru FANATIK prietena lui Carmen Grebenișan a povestit pas cu pas ce au făcut în cele 11 zile pe care le-au petrecut în țara miliardarilor. Experiențe senzoriale, jocuri de lumini, proiecții de apă sunt doar o parte din minunile cu care s-a răzfăța celebra infrunceriță și familia ei.

ADVERTISEMENT

Dubaiul este una dintre destinațiile noastre preferate de vacanță cu familia, un loc futurist care are tot timpul ceva nou de oferit. De data asta ne-am bucurat de o experiență senzorială deosebită. AYA Universe este o lume magică ce impresionează copiii și adulți deopotrivă.

11 camere, 11 povești despre energie, materie și existență, transpuse în jocuri de lumini, proiecții și apă, toate controlate de inteligența artificială. Spectaculos. Lui Rock i-a placut mult de tot această experiență, dar și plaja, apa, restaurantele. Ce la Vie unde am fost să luăm cina pe rooftop cu ocazia zilei de naștere a Carlei (sora mea). I-a plăcut mult priveliștea și a fost destul de cuminte”, a spus vedeta pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de ALINA TISHA (@alinaceusan)

Alina Ceușan, vacanţă cu o experienţă aparte pentru cel mic

Dubaiul este recunoscut pentru zona dezvoltată din punct de vedere tehnologic, pentru zgârie norii care impun respect, pentru fântânile viu colorate, dar și pentru experiențele unice din safari, de care fiul Alinei Ceușan a fost cucerit pe loc.

Am fost într-un safari în desert, o experiență propusă de singura agenție de turism 100% românească din Dubai: Sejur Dubai. Lui Rock i-a plăcut mult călătoria pe dunele de nisip, totul a fost foarte safe pentru un copil de vârsta lui și a avut o reacție foarte funny când a văzut dunele”, a povestit fosta concurență de la Asia Express.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de ALINA TISHA (@alinaceusan)

Alina Ceușan, vacanţă care ar putea aduce mutarea în Dubai

Impresionați plăcut de escapada de lux și de timpul petrecut în familie, Alina Ceușan și soțul, Raul i-au în calcul chiar să achiziționeze un imobil în Dubai. Și, de ce nu, Alina, afaceristă din fire, se gândește și să dezvolte un business în țara ”tuturor minunilor”.

Avem parte de o vacanță relaxantă în familie și profităm de vremea bună și cerul senin până ne întoarcem în țară. Plănuim chiar să investim într-o locație din Dubai în viitor și să dezvoltăm mai multe relații de business aici. Am avut câteva întâlniri în acest timp petrecut aici”, a mărturisit în încheiere celebra influenceriță.

ADVERTISEMENT