Sport

S-au pus în vânzare tichetele pentru Supercupa României. Cât costă cel mai ieftin bilet la CFR Cluj – Sepsi

Meciul care deschide noul sezon intern de fotbal,  CFR Cluj – Sepsi Sfântu Gheorghe. În joc este Supercupa României, iar FRF a pus în vânzare bilete pentru meciul în care se pune la bătaie primul trofeu al noii stagiuni.
27.06.2022 | 17:20
Sau pus in vanzare tichetele pentru Supercupa Romaniei Cat costa cel mai ieftin bilet la CFR Cluj  Sepsi
Sepsi Sfântu Gheorghe și CFR Cluj își vor disputa la sfârșitul săptămânii viitoare primul trofeu al noului sezon fotbalistic, Supercupa României. Sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

CFR Cluj și Sepsi Sfântu Gheorghe își dispută primul trofeu al noului sezon intern de fotbal, la sfârșitul săptămânii viitoare. Dacă ”feroviarii” sunt obișnuiți cu succesul, pentru gruparea din Covasna este prima finala cu Supercupa pe masă.

FRF a plafonat prețurile

Meciul dintre CFR Cluj și Sepsi Sfântu Gheorghe, la capătul căruia se va acorda și primul trofeu al noului sezon, Supercupa României, se va juca la Arad, pe arena ”Francisc Neuman”.

ADVERTISEMENT

Pentru a atrage un număr cât mai mare de suporteri, chiar și neutrii, nu doar ai celor două oponente care își vor disputa trofeul pus în joc, FRF a decis să plafoneze prețul biletelor.

Astfel, un fan va achita 25 de lei pentru a asista la meci din oricare din cele două peluze, sau 50 de lei pentru a lua loc în oricare sector al tribunelor.

ADVERTISEMENT

”Sâmbătă, 9 iulie, de la ora 20:30, pe Arena Francisc Neuman din Arad se dă startul noului sezon competițional prin duelul dintre campioana Ligii 1 și câștigătoarea Cupei României.

Biletele la Supercupa României, CFR Cluj – Sepsi, sunt disponibile online, pe site-urile bilete.frf.ro și bilete.ro. Prețurile sunt de 25 RON (peluze), respectiv 50 RON (tribune)”, anunță FRF prin intermediul site-ului oficial.

ADVERTISEMENT

Acces gratuit pentru copiii sub 14 ani

A devenit o obișnuință ca la finala Supercupei României accesul copiilor până în 14 ani să fie gratuit. Și în acest an FRF oferă această facilitate tinerilor care vor să-i vadă la treabă pe campionii României, CFR Cluj, și pe deținătorii Cupei, Sepsi Sfântu Gheorghe.

”Copiii cu vârsta sub 14 ani au acces gratuit în zona destinată familiilor Tribuna 2 Family Zone, alegând tipul biletului (copil) în efectuarea comenzii.

ADVERTISEMENT

Datele copiilor trebuie, de asemenea, introduse în comandă pentru a le fi eliberate acestora bilete cu valoare zero.

Accesul pe stadion al fiecărei persoane, indiferent de vârstă, se face în baza unui bilet valabil, în format digital sau printat, și a actului de identitate”, se precizează în anunțul FRF.

ADVERTISEMENT