Fotbal international

VIDEO. Sorana pierde la Ostapenko şi ratează şansa unei semifinale cu Halep la Beijing. Urmează Roland Garros reloaded!

SORANA CÎRSTEA - JELENA OSTAPENKO 4-6, 0-2 la seturi şi avem revanşa marii finale pierdute de Halep, incredibil, la Roland Garros....
07.10.2017 | 00:00
VIDEO Sorana pierde la Ostapenko si rateaza sansa unei semifinale cu Halep la Beijing Urmeaza Roland Garros reloaded
ADVERTISEMENT

âSORANA CÎRSTEA – JELENA OSTAPENKO 4-6, 0-2 la seturi şi avem revanşa marii finale pierdute de Halep, incredibil, la Roland Garros.

SORANA CÎRSTEA – JELENA OSTAPENKO 4-5. Sorana face un serviciu perfect şi reduce diferenţa. Ce păcat că nu a reuşit să câştige şi la precedentul serviciu, când a avut 40-0.

ADVERTISEMENT

SORANA CÎRSTEA – JELENA OSTAPENKO 3-5. Ce păcat! Românca a avut de două ori minge de break, dar a ratat şi letona e tot mai aproape de revederea cu Halep.

SORANA CÎRSTEA – JELENA OSTAPENKO 3-4. Sorana a avut 40-0, dar a greşit de două ori în situaţii uşoare, iar apoi letona a prins câteva tuşe imposibile şi a făcut un break ce s-ar putea dovedi decisiv.

ADVERTISEMENT

SORANA CÎRSTEA – JELENA OSTAPENKO 3-3. Sorana reuşeşte un break foarte important şi egalează scorul.

SORANA CÎRSTEA – JELENA OSTAPENKO 2-3. Sorana reduce scorul pe serviciul său, dar continuă să greşească mult şi mai ales pe mingi simple.

ADVERTISEMENT

SORANA CÎRSTEA – JELENA OSTAPENKO 1-3. Cîrstea o ajută pe adversara sa să îşi facă servciul, greşind câteva mingi uşoare.

SORANA CÎRSTEA – JELENA OSTAPENKO 1-2. Sorana e departe de evoluţia din meciul cu Pliskova, face foarte multe greşeli neforţate şi letona profită pentru primul break al setului secund.

ADVERTISEMENT

SORANA CÎRSTEA – JELENA OSTAPENKO 1-1. Letona îşi face şi ea serviciul.

SORANA CÎRSTEA – JELENA OSTAPENKO 1-0 în setul secund, cu Sorana reuşind un serviciu bun.

SORANA CÎRSTEA – JELENA OSTAPENKO 4-6 şi 0-1 la seturi. Letona face un serviciu perfect exact când avea nevoie şi câştigă primul set. Reluarea finalei de la Roland Garros Ostapenko – Halep pare a fi tot mai aproape, de această dată în semifinale, la Beijing. Este primul set pierdut de Cîrstea la acest turneu, în timp ce Jelena nu a cedat încă niciunul.

SORANA CÎRSTEA – JELENA OSTAPENKO 4-5. În sfârşit, Cîrstea reueşeşte să îşi facă serviciul şi se află la o lungime în spatele unei Ostapenko destul de vulnerabilă când serveşte.

SORANA CÎRSTEA – JELENA OSTAPENKO 3-5. Al treilea break şi în contul Soranei, ajutată din nou de serviciile proaste ale letonei.

SORANA CÎRSTEA – JELENA OSTAPENKO 2-5. Sorana e incapabilă să câştige pe serviciul ei şi letona va servi pentru primul set.

SORANA CÎRSTEA – JELENA OSTAPENKO 2-4. Din nou două duble greşeli ale letonei la serviciu o ajută pe Cîrstea să facă break.

SORANA CÎRSTEA – JELENA OSTAPENKO 1-4. Cîrstea nu intră în meci şi pierde uşor a doua oară pe serviciul ei.

SORANA CÎRSTEA – JELENA OSTAPENKO 1-3. Ostapenko îşi reglează serviciul şi e prima jucătoare care şi-l valorifică.

SORANA CÎRSTEA – JELENA OSTAPENKO 1-2. Cu lovituri năpraznice, fix pe linia de fund, Ostapenko face al treilea break consecutiv al primului set, repetând parcă debutul de meci de la Halep-Kasatkina.

SORANA CÎRSTEA – JELENA OSTAPENKO 1-1. Break şi pentru Sorana, cu letona comiţând două duble greşeli la serviciu.

SORANA CÎRSTEA – JELENA OSTAPENKO 0-1. Prima la serviciu este românca. Dar letona reuşeşte breakul.

A început meciul dintre Sorana Cîrstea şi Jelena Ostapenko. O singură victorie până acum în meciurile directe, reuşită de letonă. E momentul revanşei.

S-a terminat meciul băieţilor. Urmează să apară la încălzire, în scurt timp, Cîrstea şi Ostapenko.

Meciul dintre Sorana Cîrstea şi Jelena Ostapenko va începe după ora 10:00, ca urmare a faptului că partida programată înainte, cea dintre bulgarul Dimitrov şi spaniolul Bautista-Agut a intrat în setul decisiv.

Sorana Cîrstea s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Beijing după ce a învins-o în două seturi, 6-2, 7-5 pe Karolina Pliskova, fostul lider mondial din clasamentul WTA. În sferturi, Sorana o va întâlni pe campioana de la Roland Garros, Jelena Ostapenko. Cele două au jucat la dublu în ultimele turnee.

Sportiva din Letonia a spus că este prietenă foarte bună cu Sorana Cîrstea, mai ales că au jucat mult împreună în ultima vreme şi anticipează o confruntare spectaculoasă în sferturi.

Cirstea – Ostapenko: “Am avut nişte schimburi de mingi intense” 

Cirstea – Ostapenko. “Cred că suntem prietene bune acum. Este o fată drăguţă şi o jucătoare foarte bună. Are un joc similar cu al meu, etalează un tenis agresiv. Am avut nişte schimburi de mingi intense la New York, sper să avem un meci bun şi mâine”, a spus Ostapenko, la conferinţa de presă de după meciul împotriva lui Peng.

Cirstea – Ostapenko. Sportiva din China a abandonat după doar 3 game-uri disputate în confruntarea cu Ostapenko. Jelena spune că nu voia să câştige în acest fel: “Desigur, îmi pare rău pentru Shuai. Dar poate că pentru mine este un mic avantaj faptul că nu a trebuit să joc un meci complet, pentru că s-au adunat multe partide în ultimele săptămâni. Mă pot odihni puţin. Sunt foarte bucuroasă pentru această prezenţă în sferturi”, a mai punctat Ostapenko.

ADVERTISEMENT