Sport

Oțelul Galați, ajutor important pentru promovarea în SuperLiga. O companie uriașă este noul sponsor al echipei

Oțelul Galați a promovat în această vară în Liga 2 Casa Pariurilor, însă planurile fostei campioane sunt mult mai mari. Astfel, pentru a reuși revenirea pe prima scenă a adus o companie de succes ca sponsor.
04.08.2022 | 17:06
Otelul Galati ajutor important pentru promovarea in SuperLiga O companie uriasa este noul sponsor al echipei
Oțelul Galați a promovat în această vară în Liga 2 Casa Pariurilor, însă planurile fostei campioane sunt mult mai mari. Astfel, pentru a reuși revenirea pe prima scenă a adus o companie de succes ca sponsor. Sursă foto: ascotelul.ro
ADVERTISEMENT

Deși nu sunt văzuţi cu șanse reale la accederea în SuperLiga, gălățenii pot fi oricând marea surpriză a sezonului ce stă să înceapă.

Compania Liberty, noul sponsor al formației Oțelul Galați

Oficialii clubului Oțelul Galați au anunțat oficial că noul sponsor al echipei este compania Liberty, fostul celebru combinat siderurgic Sidex. Firma, care deține și stadionul pe care joacă trupa lui Dorinel Munteanu, ajuta formația și înainte, dar acum a ales să-și treacă numele pe tricouri.

ADVERTISEMENT

”LIBERTY și GFG Foundation au semnat un parteneriat cu SC Oțelul Galați, prin care devin sponsori oficiali ai celui mai titrat club de fotbal din regiunea Moldovei. Echipa va beneficia din nou de sprijinul uneia dintre cele mai mari companii siderurgice europene pentru a-și atinge obiectivul de revenire în elita fotbalului românesc.

În cadrul parteneriatului, LIBERTY Steel Group, GFG Foundation și SC Oțelul Galați vor oferi suport clubului și echipei de seniori conduse de antrenorul Dorinel Munteanu în vederea realizării obiectivelor de performanță propuse.

ADVERTISEMENT

Mai mult, partenerii vor contribui la dezvoltarea Academiei de Copii și Juniori și a mișcării sportive din comunitate prin implementarea unor strategii inovatoare. Stadionul Oțelul, terenul de luptă al celor mai mari performanţe ale fotbalului gălăţean, va fi în continuare dedicat activității echipei pentru a fi repus pe harta arenelor importante din România”, se arată într-un comunicat postat pe site-ul oficial al clubului gălățean.

Dorinel Munteanu crede în relansarea clubului

Președintele Marian Brăilescu și managerul tehnic Dorinel Munteanu s-au arătat încântați de semnarea acestui parteneriat și sunt de părere că Oțelul Galați va reveni cât de curând în prim-plan-ul fotbalului din România.

ADVERTISEMENT

”În mod cert, asistăm la un moment prin care istoria fotbalului gălățean este rescrisă. Oțelul, prin sprijinul LIBERTY și GFG Foundation, reface echipa puternică care a reprezentat comunitatea la cel mai înalt nivel.

Combinatul siderurgic, clubul și suporterii devin din nou coechipieri într-o echipă de succes ce va reda tuturor pasiunea pentru fotbal și mândria de a reprezenta orașul”, a declarat Marian Brăilescu, președintele clubului Oțelul Galați.

ADVERTISEMENT

”Sunt bucuros că LIBERTY și GFG Foundation au venit în sprijinul proiectului nostru și vor susține obiectivele pe care ni le propunem. Aceste entități au dat dovadă întotdeauna de seriozitate și profesionalism, repere care m-au ghidat în toată activitatea competițională, atât ca jucător, cât și acum ca antrenor, valori pe care sperăm să le dezvoltăm împreună și în cadrul clubului.

Am convingerea că vom reuși, alături de suporteri și comunitatea gălățeană, să transpunem toată pasiunea din spatele acestui parteneriat în performanțele sportive ale echipei”, a spus și Dorinel Munteanu.

ADVERTISEMENT