Sport

Dorinel Munteanu, mulțumit după CFR Cluj – Oțelul 0-0: „Am făcut o partidă exactă”

Dorinel Munteanu a fost mulțumit după remiza obținută de Oțelul Galați în duelul din deplasare cu CFR Cluj, scor 0-0.
23.10.2023 | 23:19
Dorinel Munteanu multumit dupa CFR Cluj  Otelul 00 Am facut o partida exacta
Dorinel Munteanu, mulțumit după CFR Cluj - Oțelul. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Antrenorul gălățenilor consideră că echipa sa a făcut un meci bun în „Gruia”, felicitându-și jucătorii pentru efortul depus și pentru că au plecat cu un punct de pe terenul unei echipe care se luptă la titlu.

Dorinel Munteanu, mulțumit după CFR Cluj – Oțelul

Dorinel Munteanu a fost mulțumit după remiza obținută de Oțelul Galați pe terenul lui CFR Cluj, lăudându-și jucătorii: „Am știut ce avem în față, jucătorii noștri au făcut o partidă exactă.

ADVERTISEMENT

Nu știu dacă și-au creat ocazii mari împotriva noastră, în afară de cornere sau lovituri libere, noi ne-am făcut mai multe ocazii mari în prima repriză.

Jucătorii noștri au făcut o partidă exactă. Ținând cont că am jucat cu fosta campioană a României, eu zic că azi nu s-au văzut diferențe și puteam să marcăm”.

ADVERTISEMENT

„Punctul cu CFR poate fi important dacă vom câștiga cu Hermannstadt”

„Sunt mulțumit pentru un punct obținut împotriva CFR-ului. Acest punct va fi cu atât mai important dacă vom câștiga meciul de pe teren propriu cu Hermannstadt.

Mulțumesc conducerii CFR-ului pentru gestul făcut, toată lumea a știut ce am făcut eu pentru CFR, dar vechea conducere nu a făcut acest gest de recunoaștere. Mulțumesc noii conduceri”, a continuat Dorinel Munteanu.

ADVERTISEMENT

„Pe mine m-a emoționat gestul făcut de noua conducere, toată lumea știe cum mi-am început cariera la CFR Cluj și am jucat de multe ori împotriva CFR-ului”, a mai spus antrenorul Oțelului Galați.

„Ne-am pregătit pentru un meci în care știam că suferim. Am avut ocazii în prima repriză, iar în a doua repriză au pus presiune mai multă și cred că rezultatul este corect. Am reușit să rezistăm.

ADVERTISEMENT

Apărarea a început din atac și toată lumea s-a apărat bine. Cred că egalul e cel mai bun rezultat, dacă ar fi să ne gândim la cum s-a desfășurat meciul. E bine pentru noi, ne continuăm drumul”, a spus și Dragan Lovric, fundașul Oțelului.

ADVERTISEMENT