Sport

FC Hermannstadt – Dinamo 4-0, în etapa a 13-a din SuperLiga. Dezastru pentru oaspeți

Vezi aici FC Hermannstadt - Dinamo. Meciul se joacă sâmbătă, 21 octombrie, de la ora 17:00, în etapa a 13-a din SuperLiga
21.10.2023 | 18:56
FC Hermannstadt  Dinamo 40 in etapa a 13a din SuperLiga Dezastru pentru oaspeti
Hermannstadt e considerată mare favorită a meciului cu Dinamo din etapa 13 a SuperLigii. FOTO: Macrea Valentin/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
21-10-2023
12:20

Hermannstadt - Dinamo 4-0 (Balaure 5, 53, Jipa 19)

Vezi video cele mai importante faze ale meciului.

Min. 90+1: GOL Hermannstadt! Elhassan trage tare și îl învinge pe Golubovic.

Min. 53: GOL Hermannstadt! Homawoo respinge greșit, iar Balaure profită.

Min. 28: Jupa are o nouă șansă de gol, dar de această dată trage pe lângă poartă.

Min. 18: GOL Hermannstadt! Paraschiv duce o minge în careu, defensiva lui Dinamo respinge greșit, iar Jipa înscrie.

Min. 5: GOL Hermannstadt! Balaure deschide scorul, după o gafă a lui Amzar.

Min. 2: Ilic centrează din lovitură liberă, iar Gregorio înscrie. Reușita este anulată de VAR din cauza poziției de offside a portughezului.

Min. 1: A început meciul.

Hermannstadt: Căbuz – Butean, V. Găman, I. Stoica, P. Medina – Jipa, Mino Sota, Alhassan, Balaure – Neguț, D. Paraschiv. Rezerve: V. Muțiu, Bejan, P. Petrescu, G. Iancu, Murgia, Bucuroiu, Biceanu, Oroian, Fonseca. Antrenor: Marius Măldărășanu

Dinamo: Golubovic – Cr. Costin, Lucas Alves, Homawoo, Amzăr – N. Roșu, Larrucea, Bena, Ilic – Gregorio, Abdallah. Rezerve: Began, I. Roșu, D. Iglesias, Politic, Bani, Patriche, R. Grigore, Ghezali, Irimia. Antrenor: Ovidiu Burcă

Meciul FC Hermannstadt – Dinamo are loc sâmbătă, 21 octombrie, cu începere de la ora 17:00, în cadrul etapei a 13-a din SuperLiga. Sibienii au un parcurs foarte constant, fiind o echipă care are șanse să se bată pentru un loc de play-off. Dinamo a luat o mică gură de oxigen pentru moralul unei echipe care pierduse patru jocuri la rând fără a marca prin remiza făcută etapa trecută pe teren propriu cu CFR Cluj.

Unde se joacă meciul FC Hermannstadt – Dinamo, în etapa a 13-a din SuperLiga

Întâlnirea FC Hermannstadt – Dinamo se dispută sâmbătă, 21 octombrie, de la ora 17:00, pe stadionul Municipal din Sibiu, în etapa a 13-a din SuperLiga. Este o partidă care suscită mare interes, ca întotdeauna, pentru că indiferent pe ce loc se află în clasament Dinamo reprezintă un brand care continuă să atragă publicul ca un magnet. Așa încât e sigur că tribunele vor fi destul de populate, cel puțin trei sferturi din capacitate.

ADVERTISEMENT

La spectatorii locali se vor adăuga fanii „câinilor” veniți din Ardeal plus nelipsitul grup de minim o sută de suporteri de la București, motiv pentru forțele de ordine locale să intre în alertă. Din păcate, se știe că suporterii „alb-roșiilor” din Capitală au provocat deseori probleme în deplasările în care au mers.

Cine tranmsite la TV meciul FC Hermannstadt – Dinamo

Partida FC Hermannstdt – Dinamo se joacă sâmbătă, 21 octombrie, de la ora 17:00, pe stadionul Municipal din Sibiu, în etapa a 13-a din SuperLiga. Ea va fi transmisă în direct pe micile ecrane pe canalele Digi Sport, Orange Sport și Prima Sport. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO. 

ADVERTISEMENT

La Sibiu, sâmbătă, 21 octombrie, va fi zi frumoasă, cu cer senin pe tot parcursul zilei, singura problemă fiind că temperatura va continua să scadă, de la 27 de grade joi la 23 de grade. Dar fără a exista vreun pericol de ploaie, cerul rămânând senin și seara și pe parcursul nopții. La ora partidei, ora 17:00, va fi cu cel mult un grad-două mai puțin, deci în jur de 21-22 de grade. Arbitrul meciului este bucureșteanul Marcel Bîrsan.

Ce jucători lipsesc din confruntarea FC Hermannstadt – Dinamo

FC Hermannstadt are opt meciuri fără eșec, dar șapte dintre ele s-au terminat la egalitate. Cu toate acestea, echipa pregătită de Marius Măldărășanu ocupă locul 6, ultimul de baraj.

ADVERTISEMENT

Pentru partida cu Dinamo, sibienii nu au probleme majore de lot, în afara, bineînțeles, a tânărului Dragoș Iancu, acesta urmând a reveni abia prin aprilie anul viitor după grava accidentare pricinuită de petrolistul Țicu, care i-a adus acestuia din urmă o suspendare record.

Și Dinamo a avut timp cu pauza competițională a echipelor naționale să își recupereze jucătorii accidentați și astfel Ovidiu Burcă își poate și el alcătui după multă vreme formula de start așa cum o consideră mai potrivită. Una cu cinci jucători la mijloc și cu Abdallah alături de Politic în atac.

ADVERTISEMENT

Cote la pariuri la jocul FC Hermannstadt – Dinamo

Pentru casele de pariuri, vremurile când „câinii” veneau și mușcau la Sibiu nu contează, iar prezentul nu e deloc unul îmbucurător pentru ei. Prin urmare, FC Hermannstadt arată ca un solist destul de clar, la cota de 1,85, în timp ce Dinamo a primit 4.60. Șansă dublă „X2” este excelentă ca valoare – 2,00. La capitolul goluri, Sibiul are cotă 1,30, iar Dinamo foarte mare – 1,75. Și „over 1,5” este excelent: 1,50.

Din 2018 până acum sunt patru meciuri jucate pe malurile Cibinului. Surprinzător, tocmai în perioada de criză din 2021 Dinamo s-a impus cu 2-0, dar de două ori rezultatul a fost de egalitate și un meci a revenit echipei locale, în 2019, partida cu cele mai multe goluri, 4-2. La momentul actual, în mod normal tot ce poate spera Dinamo este un rezultat de egalitate.

ADVERTISEMENT