Life

Câți bani a câștigat Otilia Bilionera la Survivor România 2022? Vedeta a cheltuit deja o parte din sumă

Otilia Bilionera a câștigat o sumă de bani serioasă la Survivor România 2022 și, deja, a făcut o mică investiție, cheltuiala ei fiind însă... pentru suflet.
12.03.2022 | 17:44
Cati bani a castigat Otilia Bilionera la Survivor Romania 2022 Vedeta a cheltuit deja o parte din suma
Câți bani a câștigat Otilia Bilionera la Survivor România 2022 / Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Otilia Bilionera a rezistat două luni la Survivor România 2022, frumoasa Faimoasă fiind nevoită să abandoneze din cauza unor probleme serioase de sănătate.

Câți bani a câștigat Otilia Bilionera la Survivor România 2022

Având statut de vedetă, cele două luni petrecute în jungla de la Survivor România 2022, chiar dacă au fost dificile, au fost și răsplătite pe măsură, iar Otilia Bilionera s-a întors în țară cu o sumă frumușică de bani.

ADVERTISEMENT

Conform Click, Otilia Bilionera ar fi câștigat nu mai puțin de 15.000 de euro, ea primind, săptămânal, în jur de 2000 de euro. E adevărat, frumoasa Faimoasă a fost nevoită să petreacă destul de mult timp departe de traseele din emisiunea, accidentările dându-i mari bătăi de cap.

”Într-un fel sunt bucuroasă că pot să mă duc acasă să mă recuperez, mă gândeam, cât timp am stat aici, doar la momentul în care pot să mânănc tot ce vreau. Din păcate, pentru mine urmează încă câteva luni de regim alimentar”, spunea Otilia Bilionera după eliminarea de la Survivor România 2022 din motive medicale.

ADVERTISEMENT

Otilia Bilionera a investit, deja, o parte din banii de la Survivor România 2022

Ajunsă în București, Otilia Bilionera și-a dorit enorm să își cumpere un animal de companie. Și, fără să stea prea mult pe gânduri, frumoasa Faimoasă a achiziționat un cățel cât se poate de simpatic.

Astfel, Otilia este acum stăpâna unui câine din rasa pomeranian pe care ar fi plătit, la prețul pieței, în jur de 1.000 de euro și pe care, deja, l-a prezentat publicului pe conturile ei de socializare.

ADVERTISEMENT

”De când a început pandemia, mi-am dorit un câine pomeranian de cea mai mică talie. Am tot căutat, m-am întâlnit cu crescători de câini, dar aceștia nu afișau poze reale ale cățelușilor.

În sfârșit am găsit un cuplu iubitor de animale, care le crește din pasiune, pomeranienii fiind de rasă pură, vaccinați și foarte bine îngrijiți”, a notat Otilia Bilionera pe contul ei de socializare alături de o fotografii cu simpaticul patruped care îi va ține de urât.

ADVERTISEMENT

Otilia Bilionera, coșmar la Survivor

Otilia Bilionera a trecut printr-o serie de probleme cât se poate de serioase la Survivor România 2022. Eliminată din motive medicale, problemele ei fiind cât se poate de serioase și necesitând o lungă perioadă de recuperare, cântăreața povestea, anul trecut, că se teme de ce urma să găsească în Republica Dominicană.

”Mereu sunt foarte deschisă la ten, sunt foarte albă. Mă întreabă lumea de ce nu merg măcar la solar. Le zic să meargă ei, bronzați-vă voi, dar eu nu vreau să fac riduri.

Soarele este cel mai mare dușman al pielii. Eu și iarna mă dau cu cremă de protecție solară cu factor 50, chiar și în casă. Nu vreau să fac riduri”, spunea, în exclusivitate pentru FANATIK, Otilia Bilionera înainte de a semna contractul cu Pro TV.

Doar că, odată ajunsă în Republica Dominicană, Otilia Bilionera nu s-a mai putut proteja de soare, s-a îmbolnăvit in cauza mâncării, a fost nevoită să ia antibiotice și stomacul ei a fost grav afectat de condițiile în care a trăită, fiind nevoită să renunțe la lupta pentru premiul de 100.000 de euro.

ADVERTISEMENT