Life

Un nou scandal la Survivor România 2022. Otilia a cedat după atacurile lui Emil Rengle și TJ Miles: ”Nu vreau, chiar nu mai vreau”

Otilia Bilionera nu mai suportă presiunea din competiția Survivor România 2022. Frumoasa cântăreață este în centrul unei dispute care îi are drept personaje pe Emil Rengle și TJ Miles.
06.02.2022 | 20:13
Un nou scandal la Survivor Romania 2022 Otilia a cedat dupa atacurile lui Emil Rengle si TJ Miles Nu vreau chiar nu mai vreau
Otilia Bilionera, atacată de Emil Rengle și TJ Miles. Ce acuzații primește artista la Survivor România 2022. Sursa foto: captura video Pro TV / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Solista de 29 de ani resimte din plin probele și condițiile din jungla dominicană, de aici și conflictele aprinse pe care le are cu doi dintre colegii de echipă.

Otilia Bilionera este la capătul puterilor și nu mai vrea să continue în competiția sportivă de la Pro TV, Survivor România, unde luptă în echipa Faimoșilor.

ADVERTISEMENT

Emil Rengle și TJ Miles sunt concurenții care o pun la zid pe artistă, care sensibilă din fire nu mai suportă să fie atacată din toate părțile și începe să plângă.

Otilia Bilionera, atacată de Emil Rengle și TJ Miles. Ce acuzații primește artista la Survivor România 2022

„Am fost băgată așa aiurea. Deci nici nu știe Rengle ce am… m-am dus acolo în față la fete și le-am spus, și acum mă bagă și pe mine. Eu nu m-am dus și i-am zis lui Cătălin: «dă-le, bate-le». Cum aș putea să zic așa ceva?”, a spus Otilia.

ADVERTISEMENT

„Motivul pentru care astăzi am spus ce am spus, crede-mă, foarte intenționat, ca să te simți, că marea feministă a grupului, care n-ar vota nicio femeie este pentru că, ori de câte ori, după acel joc, s-a discutat despre femei ai fost prima care ai susținut că și-au cerut-o, că bravo, că așa e.

Cum să ți-o ceri, când e un luptător la noi și așa mai departe? Ai fost cea mai mare susținătoare și pentru mine asta înseamnă falsitate”, a fost replica lui Emil Rengle.

ADVERTISEMENT

„Taci din gură că nu știi ce am vorbit. O să se vadă pe camere”, continuă Faimoasa din Republica Dominicană. „Taci din gură? Alo! Poate taci tu când vorbesc eu”, mai adaugă dansatorul.

„Eu am zis în felul următor… te rog să mă lași să vorbesc, da?”, mai spune Otilia, vizibil deranjată de atitudinea colegului de echipă.

ADVERTISEMENT

„Mamă, dar acolo, la voi, pe partea aceea e cu microfon sau nu înțeleg”, continuă coregraful căruia i se pare că artista țipă pentru a-și spune punctul de vedere.

Otilia Bilionera, la capătul puterilor. Ce i-a reproșat TJ Miles de la Survivor România 2022

Din păcate, acesta nu este singurul scandal în care este implicată cântăreața, care susține că este acuzată pe nedrept. Faimosa de la Survivor România începe să plângă într-o discuție cu TJ Miles, un alt coleg de echipă.

Concurentul nu poate înțelege atitudinea cântăreței, despre care spune că s-a schimbat radical în ultima perioadă. Din păcate, tânăra de 29 de ani a ajuns la capătul răbdării.

„Eu n-am cum să fiu altfel când se aruncă așa, cu cuvinte, fără să le fac. N-am cum să fiu altfel, nici nu sunt supărată pe tine, ți-am zis bună dimineața, ți-am făcut cu mâna”, susține Otilia.

„Nu, n-am zis că pe mine, am zis că ți s-a schimbat dispoziția”, spune TJ Miles. „N-am o stare bună. Ce vrei, să mă prefac?”, adaugă solista.

„Fă ce ai de făcut, ce trebuie să faci, ca să fie bine pe traseu”, completează afaceristul. „Nu vreau, chiar nu mai vreau”, completează Otilia în timp ce izbucnește în lacrimi.

„Păi, dacă nu mai vrei, ce vrei să-ți fac? Ai venit la Survivor, nu?”, mai spune TJ Miles, care își dorește ca echipa sa să câștige meciul cu Războinicii.

ADVERTISEMENT
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de...
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de la FC Brașov: „A înșela înseamnă să fii cu sufletul în altă direcție”
10.000.000 € pentru Mircea Lucescu! Nu a stat pe gânduri și a luat...
10.000.000 € pentru Mircea Lucescu! Nu a stat pe gânduri și a luat decizia imediat
Ce tehnică avea asistenta din Galați pentru a nu fi prinsă făcând cumpărături...
Ce tehnică avea asistenta din Galați pentru a nu fi prinsă făcând cumpărături cu carduri furate din spital
Gestul unui american care trăiește în Marea Britanie, atunci când a aflat că...
Gestul unui american care trăiește în Marea Britanie, atunci când a aflat că vorbește cu români. Toată lumea a rămas fără reacție
Cine lucrează cele mai multe ore pe săptămână în Europa
Cine lucrează cele mai multe ore pe săptămână în Europa
Schimbări majore la permise. Cine va fi obligat să îl reînnoiască la 2...
Schimbări majore la permise. Cine va fi obligat să îl reînnoiască la 2 ani
Doi candidați la primărie au fost împuşcaţi la câteva ore distanță în același...
Doi candidați la primărie au fost împuşcaţi la câteva ore distanță în același oraș din Mexic
Un lanț românesc de restaurante renunță la toți angajații străini. ”Trebuie învățați să...
Un lanț românesc de restaurante renunță la toți angajații străini. ”Trebuie învățați să se spele pe mâini, sunt un dezastru”
Toți românii trebuie să știe asta. Când vor intra pensiile recalculate. Anunțul făcut...
Toți românii trebuie să știe asta. Când vor intra pensiile recalculate. Anunțul făcut de Marcel Ciolacu
De la covor la fulger: cum funcționează electricitatea statică
De la covor la fulger: cum funcționează electricitatea statică
Oana Roman, mesaj pentru familia lui Pepe, după înmormântarea Mioarei Roman. 'Fără voi..'
Oana Roman, mesaj pentru familia lui Pepe, după înmormântarea Mioarei Roman. 'Fără voi..'
Răzvan Fodor, DEVASTAT de SEPARAREA de Irina Fodor. Ce mesaj i-a transmis în...
Răzvan Fodor, DEVASTAT de SEPARAREA de Irina Fodor. Ce mesaj i-a transmis în momentul despărţirii FOTO
Operațiunea a 8-a casă. Iohannis trebuia aruncat la coșul istoriei, nu propus la...
Operațiunea a 8-a casă. Iohannis trebuia aruncat la coșul istoriei, nu propus la NATO
Țara unde se poate trăi decent cu puțin peste 2.000 de lei. Este...
Țara unde se poate trăi decent cu puțin peste 2.000 de lei. Este una dintre cele mai căutate destinații turistice din lume