Sport

Ovidiu Burcă nu dezarmează după Dinamo – Sepsi 0-3: „Scorul e injust, am jucat bine!”

Ovidiu Burcă nu dezarmează după înfrângerea suferită de Dinamo pe teren propriu în confruntarea cu Sepsi, scor 0-3, încurajându-și jucătorii.
01.08.2023 | 00:11
Ovidiu Burca nu dezarmeaza dupa Dinamo  Sepsi 03 Scorul e injust am jucat bine
Ovidiu Burcă nu dezarmează după Dinamo - Sepsi 0-3: „Scorul e injust, am jucat bine!”. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Antrenorul „câinilor” este de părere că echipa sa a jucat un fotbal bun și că diferența de scor este mai mare decât ce s-a întâmplat pe teren, însă își pune speranțele în următorul meci din campionat.

Ovidiu Burcă nu dezarmează după Dinamo – Sepsi

Ovidiu Burcă nu dezarmează după al treilea eșec consecutiv din campionat, de această dată împotriva lui Sepsi, iar tehnicianul lui Dinamo crede că poate să redreseze situația: „La Dinamo e mereu presiune!

ADVERTISEMENT

Eu cred că astăzi, față de primele două meciuri, n-am cum să le reproșez ceva jucătorilor. Scorul e total injust, dar ăsta e fotbalul. Scorul arată o diferență mult prea mare, pe teren a fost diferit, am avut controlul jocului, am avut ocazii”.

„Trebuie să continuăm, mai lipsește puțin pentru a reuși. Poți să ai forța să bați aceste echipe, dar trebuie să iei decizii bune, iar noi azi n-am luat decizii bune când noi trebuia să fim calmi și să nu ne grăbim.

ADVERTISEMENT

Foarte multe schimbări, așa se întâmplă când schimbi jucători și aduci unii noi. Trebuie răbdare, chiar dacă lumea nu mai are răbdare”, a mai spus Ovidiu Burcă.

„Am pornit de la nimic și am ajuns departe!”

„Am pornit de la nimic și am ajuns foarte departe. Încercăm și anul ăsta să facem la fel, am făcut transferuri târziu. Eu sunt aici să ofer soluții, în condițiile date, nu vreau să mă plâng.

ADVERTISEMENT

Eu cred că dacă vom continua pe acest drum, vor veni și rezultate. Mai sunt discuții și cu alți jucători. Chiar dacă am jucat împotriva celor mai bune echipe din ligă, am văzut că avem niște lipsuri.

Suntem la un club și nu acceptăm mediocritatea, suntem la Dinamo și nu putem spune că ne luptăm să evităm retrogradarea”, a continuat Ovidiu Burcă.

ADVERTISEMENT

„Poate dacă Dennis dădea gol, intram la pauză în prima repriză, am primit un gol la prima lor ocazie, poate dacă luam alte decizii, ar fi fost altfel soarta meciului”, a mai spus antrenorul lui Dinamo.

ADVERTISEMENT