Sport

Dinamo – Sepsi 0-3, în etapa 3 din SuperLiga. „Câinii”, al treilea eșec la rând

Sepsi nu i-a dat nicio șansă lui Dinamo și i-a provocat al treilea eșec la rând în SuperLiga. Echipa lui Burcă e lanterna roșie!
31.07.2023 | 23:28
Dinamo  Sepsi 03 in etapa 3 din SuperLiga Cainii al treilea esec la rand
Bogdan Florin Otelita, Nelut Stelian Rosu, Roland Csaba Niczuly,Adnan Aganovic si Denis Ciobotariu in meciul de fotbal dintre Dinamo Bucuresti si Sepsi OSK Sfantu Gheorghe, din cadrul Superligii Superbet, desfasurat pe Stadionul National Arcul de Triumf din Bucuresti, luni 31 iulie 2023. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
31-07-2023
18:29

Dinamo - Sepsi 0-3 (Safranko 41, Alimi 83, Aganovic 90+6)

Vezi video cele mai importante faze AICI!

FINAL – Sepsi se impune la scor de neprezentare și îi provoacă lui Dinamo al treilea eșec consecutiv din tot atâtea meciuri. Echipa lui Burcă e ultima în SuperLiga, în timp ce covăsnenii sunt pe 3, cu 7 puncte, după FCSB și CFR Cluj.

Min. 90+6 – GOOOL Sepsi!!! Aganovic scapă singur cu portarul, pe care îl învinge cu un șut la colțul lung!

Min. 83 – GOOOL Sepsi!!! Alimi face 2-0! Reușita a avut nevoie de VAR pentru a fi validată.

Min. 74 – Costin centrează din dreapta, Neluțu Roșu reia spectaculos din foarfecă, dar Niczuly este atent și respinge.

Min. 72 – Larrucea prinde un voleu de excepție de la 25 de metri, dar mingea lovește bara porții lui Niczuly.

Min. 41 – GOOOL Sepsi!!! Safranko îl deposedează pe Politic la mijlocul terenului, îl lansează în cursă pe Varga, acesta centrează în fața porții și Safranko înscrie dintre cei doi fundași centrali ai dinamoviștilor.

Min. 30 – Dumitrescu trimite o pasă direct la Gregorio în propria jumătate, acesta îi așează perfect mingea lui Politic, dar jucătorul lui Dinamo șutează în Niczuly din poziție ideală.

Min. 4 – Bani a primit o pasă excelentă în partea dreaptă, și-a făcut mingea la interior, dar șutul său a fost defectuos.

Min. 1 – A început meciul de pe „Arcul de Triumf”!

31-07-2023
17:19

Echipele de start în Dinamo - Sepsi

  • Dinamo: Golubovic – Cr. Costin, Giafer, R. Grigore, Moura – Larrucea – Bani, N. Roșu, Iglesias, Politic – Gregorio. Rezerve: Dujmovic, Bena, I.Roșu, Țîră, Abdallah, Patriche, Florescu, Al. Irimia, D. Irimia. Antrenor: Ovidiu Burcă
  • Sepsi: Niczuly – Oteliță, Bălașa, Ninaj, Dumitrescu – Aganovic, Alimi – Varga, Kallaku, Damașcan – Safranko. Rezerve: Moldovan, Ciobotariu, Oroian, F. Junior, Păun, I. Gheorghe, Ștefănescu, Nistor, Rondon. Antrenor: Liviu Ciobotariu

Meciul Dinamo – Sepsi Sf. Gheorghe are loc luni, 31 iulie, cu începere de la ora 21:30, în cadrul etapei a 3-a din SuperLigă. Este o partidă foarte grea pentru câini, fără nici un punct după primele două jocuri, pentru că întâlnesc o formație foarte bine organizată, care a obținut până acum patru puncte. Singura problemă pentru Sepsi este că se joacă luni, iar joi are loc acasă returul cu CSKA Sofia din turul 2 preliminar al Conference League, covăsnenii câștigând cu 2-0 meciul tur din Bulgaria.

Unde se joacă meciul Dinamo – Sepsi

Confruntarea Dinamo – Sepsi Sf. Gheorghe se desfășoară luni, 31 iulie, de la ora 21:30, pe stadionul Arcul de Triumf din București, în etapa a 3-a din SuperLiga. Câinii au parte de un start de sezon, la revenirea în SuperLiga, extrem de dur, pentru că în primele trei etape au primit vizita Universității Craiova, au jucat derby de România cu FCSB și acum vine o altă echipă puternică, Sepsi Sf. Gheorghe.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea fanii alb-roșiilor au sunat mobilizarea pentru ca stadionul să fie plin cu suporterii lui Dinamo, care să pună presiune asupra unei echipe aflate între manșele cu CSKA Sofia din turul 2 preliminar al Conference League, unde după splendida victorie din Bulgaria, cu 2-0, are mari șanse de a merge în turul 3, unde va da cel mai probabil peste Aktobe din Kazahstan, învingătoare cu 4-1 la Kutaisi, în Georgia.

Cine transmite la TV partida Dinamo – Sepsi

Partida Dinamo – Sepsi Sf. Gheorghe se joacă luni, 31 iulie, de la ora 21;30, pe pe stadionul Arcul de Triumf din capitală , în etapa a 3-a din SuperLiga și va putea fi urmărită în direct pe micile ecrane pe canalele Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1. O mai puteți viziona intrînd pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Și la București ultima zi din Cuptor, adică a lunii iulie, luni, 31 iulie, nu va mai fi una specifică de vară. Ploaia va pune stăpânire pe capitalâ cam toată ziua, cerul având tengență cu soarele doar sporadec și pentru foarte scurt timp. Maxima zilei nu va fi deloc una fierbinte, ci numai 27 de grade la prânz, cu patru-cinci mai puțin la startyul partidei. Cel mai bun arbitru român, Istvan Kovacs, este cel care vonduce acest meci.

Ce absențe sunt în întâlnirea Dinamo – Sepsi

Dinamo nu a obținut încă nici un punct în acest sezon și meciul cu dubla câștigătoare a Cupei României se anunță al treilea examen la fel de dificil ca și cele cu Universitatea Craiova și cu FCSB, ambele pierdute. Câinii continuă campania de achiziții, ultimul sosit fiind croatul Christian Ilic, dar el nu este nici rezervă. Sunt șanse mari ca autorul primului gol dinamovist din acest sezon, portughezul Gregorio, să joace din primul minut.

ADVERTISEMENT

Sepsi are acest meci între cele două partide cu bulgarii de la ȚSKA Sofia din turul 2 preliminar al Conference League și au șanse uriașe de a urca în turul 3 preliminar după victoria cu 2-0 de la Sofia. Totuși, antrenorul Liviu Ciobotariu nu a anunțat nimic despre intenția de a lăsa la odihnă dintre titulari. Oricum lipsesc Cosmin Matei, suspendat, Jonathan Rodrigue, accidentat și Gabriel Debeljuh, incert.

Cote la pariuri la jocul Dinamo – Sepsi

Dinamo nu avea cum să plece favoritâ în acest meci deși joacă laBucurești, deci este gazdă. Sepsi a primit din partea caselor de pariuri cotă de 1,90 la victorie față de 3,90 câr au câinii. Șansă dublă X2 este 1,28 iar șansă dublă 1X ajunge la 1,80. Gol marcat de oaspeți înseamnă 1,28 iar unul înscris de gazde ajunge la cota de 1,60.

ADVERTISEMENT

Sepsi se simte în largul ei la București, unde a obținut aproape în totalitate rezultate pozitive, înțelegând aici victorii și egaluri, Tocmai în 2017 trebuie să ne întoarcem  la o victiorie dinamovistă. Din acest punct de vedere, coroborat și cu diferența clară de valoare a loturilor în favoarea oaspeților devine extrem de firesc faptul că Sepswi este favorită.

ADVERTISEMENT