Sport

Ghezali, out din lot pentru Dinamo – Sepsi! Burcă a confirmat Fanatik: „Probleme medicale”. Update

Ovidiu Burcă nu-l va putea folosi pe Lamine Ghezali în meciul Dinamo - Sepsi, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.
31.07.2023 | 21:08
Ghezali out din lot pentru Dinamo  Sepsi Burca a confirmat Fanatik Probleme medicale Update
Dinamo este în căutarea primului punct de la revenirea în SuperLiga, dar FANATIK a aflat că Ovidiu Burcă va fi lipsit de marea sa vedetă la întâlnirea cu Sepsi. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
31-07-2023
18:10

Ovidiu Burcă, înainte de Dinamo - Sepsi

Ovidiu Burcă a vorbit despre absența lui Lamine Ghezali din lot la partida Dinamo – Sepsi. Antrenorul gazdelor a confirmat informația dezvăluită în exclusivitate de FANATIK, conform căreia fotbalistul francez este accidentat.

„Am avut niște probleme medicale legate de Amzăr și de Ghezali. Vor fi niște schimbări, dar Politic și Gregorio au jucat în niște campionate puternice, cu intensitate, doar că adaptarea lor poate dura încă puțin”, a transmis Ovidiu Burcă.

31-07-2023
17:15

Ghezali nu este în lot pentru partida Dinamo - Sepsi

Fotbalistul francez Lamine Ghezali nu se află în lotul lui Dinamo pentru partida cu Sepsi, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate.

Pentru această întâlnire, antrenorul Ovidiu Burcă a decis să trimită în teren următorul ”11”: Golubovic – C. Costin, Giafer, R. Grigore, Moura – Larrucea, N. Roșu, Iglesias – Bani, Goncalo, Politic.

Pe banca de rezerve sunt Dujmovic, Bena, I. Roșu, Țîră, D. Irimia, Abdallah, Patriche, A. Irimia și Florescu.

Meciul care încheie etapa a 3-a din SuperLiga este programată să se joace luni, 31 iulie, de la ora 21:30, pe stadionul Arcul de Triumf. ”Câinii” au început sezonul cu două înfrângeri, cu Universitatea Craiova și FCSB.

Dinamo, lipsită de un jucător important în partida cu Sepsi

Din informațiile obținute de FANATIK, Ovidiu Burcă nu va putea conta pe serviciile vedetei Lamine Ghezali la partida Dinamo – Sepsi. Fotbalistul francez are probleme medicale și nu a fost inclus în lot.

ADVERTISEMENT

Deși a fost cel mai bun jucător al ”câinilor” în sezonul precedent care s-a încheiat cu promovarea în SuperLiga, Ghezali nu a impresionat în startul acestei stagiuni având evoluții mult sub așteptări.

De altfel, fostul internațional Dănuț Lupu a spus la FANATIK SUPERLIGA că francezul este un jucător mult prea individualist și consideră că are foarte mult de lucru pentru a putea să reziste ritmului din SuperLiga.

ADVERTISEMENT

”Un jucător bun, dar care mi-a dat impresia că joacă doar pentru el. Ghezali, ăsta care le-o cam dă la toți printre picioare… Nu are totuși forța necesară să facă o diferență în Liga 1! În liga a doua a făcut-o puțin, dar eu cred că dacă l-au învățat puțin și sunt și jucători cu experiență mult mai mare, îi va fi mult mai greu.

A încercat să i-o dea și lui Bancu printre picioare, dar trebuie să înțeleagă și el că e alt nivel. Sunt alți jucători! Nu neapărat umflat. Un jucător foarte bun pentru liga a doua, dar care mai are foarte multe de făcut pentru Liga 1. E un pic mai circar așa”, a spus legenda lui Dinamo.

ADVERTISEMENT

Și Sepsi are o absență importantă

Înaintea întâlnirii din etapa a 3-a, Ovidiu Burcă a menționat că vrea mai multă agresivitate pozitivă din partea jucătorilor săi. Antrenorul echipei din Ștefan cel Mare a avut doar cuvinte de laudă la adresa adversarei Sepsi.

Tehnicianul nu crede că programul aglomerat al celor de la Sepsi care joacă meciuri din trei în trei zile poate reprezenta un avantaj pentru Dinamo. El a punctat faptul că echipa lui Laszlo Dioszegi are moralul ridicat în urma parcursului bun din startul de sezon.

ADVERTISEMENT

De partea cealaltă, Liviu Ciobotariu nu se va putea baza la meciul cu Dinamo pe Jonathan Rodriguez, accidentat în partida câștigată de Sepsi, scor 1-0 cu FCU 1948 Craiova. Laszlo Dioszegi a dat detalii despre accidentare la FANATIK SUPERLIGA, iar mijlocașul va sta pe bară aproximativ o lună.

ADVERTISEMENT