Sport

Ovidiu Burcă și Andrei Nicolescu, luați la întrebări de suporterii lui Dinamo

Ovidiu Burcă și Andrei Nicolescu vor sta față în față cu suporterii lui Dinamo. Fanii „câinilor” îi vor putea lua la întrebări pe cei doi.
30.10.2023 | 17:25
Ovidiu Burca si Andrei Nicolescu luati la intrebari de suporterii lui Dinamo
Ovidiu Burcă și Andrei Nicolescu vor sta față în față cu suporterii lui Dinamo la Oradea. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Ovidiu Burcă și Andrei Nicolescu vor sta față în față cu suporterii în cadrul unui eveniment organizat de Dinamo în deplasarea de la Oradea. Aproximativ 100 de fani îi vor lua la întrebări pe antrenorul și administratorul special din Ștefan cel Mare. Un astfel de eveniment ar urma să aibă loc și în București.

Burcă și Nicolescu, față în față cu suporterii lui Dinamo

După o perioadă de pauză de 19 ani, Dinamo revine la Oradea pentru un meci oficial de fotbal. Vineri, 3 octombrie, ora 20:30, formația antrenată de Ovidiu Burcă va întâlni FC Bihor în a doua etapă a grupelor Cupei României.

ADVERTISEMENT

Ulterior, câinii vor rămâne la Oradea pentru duelul cu UTA Arad, din ultima etapă a turului SuperLigii, luni, 6 octombrie, ora 18:00. Formația lui Mircea Rednic evoluează pe Stadionul „Iuliu Bodola” în meciurile de pe teren propriu, pentru că suprafața de joc de pe „Francisc Neuman” este în proces de schimbare.

Pentru a celebra revenirea la Oradea, dar și pentru a detensiona atmosfera din jurul clubului, „câinii” au decis să organizeze o sesiune de discuții și întrebări cu suporterii dinamoviști din Bihor.

ADVERTISEMENT

La evenimentul organizat de Dinamo vor participa atât jucătorii și antrenorul, cât și administratorul special Andrei Nicolescu. Host-ul întâlnirii va fi Bogdan Alecu. Cunoscut printre suporterii lui Dinamo, Bogdan Alecu va face echipă cu Andrei Bendeac.

Dinamo revine la Oradea: „Vom organiza un eveniment extraordinar pentru suporterii din acest oraș”

„Vino sâmbătă, 04.11, începând cu ora 20:30, la Hotel Ramada din Oradea, unde vei putea lua parte la următoarele activități: sesiune Foto cu jucătorii echipei, Meet&Greet cu jucătorii echipei + autografe. Ne îndreptăm apoi atenția spre sala de conferințe a Hotelului Ramada, unde vom lua parte la o sesiune de discuții și întrebări.

ADVERTISEMENT

Administratorul special Andrei Nicolescu și antrenorul nostru, Ovidiu Burcă, vor fi prezenți pentru a discuta cu suporterii dinamoviști și a vorbi despre meciurile cu FC Bihor Oradea și UTA Arad! Sesiune de întrebări pentru invitați.

Stoc fizic limitat cu produse oficiale ale clubului. Host-ul discuțiilor libere și sesiunilor de întrebări din sala de conferință va fi un dinamovist pur-sânge, cunoscut de către mulți dintre voi, Bogdan Alecu! El va face echipă cu Andrei Bendeac pentru a livra o experiență unică pentru dinamoviștii prezenți.

ADVERTISEMENT

Capacitatea maximă a evenimentului este de 100 persoane, Dinamo București rezervându-și dreptul de a limita accesul în aceste condiții. Evenimentul este dedicat în principal suporterilor din zonele îndepărtate de București, așa că rugăm Câinii din Capitală să fie înțelegători, întrucât astfel de activități se vor organiza mai des în București în viitor”, se arată în postarea celor de la Dinamo.

După cele două meciuri de la Oradea, pentru Dinamo urmează o perioadă de foc. „Câinii” merg în Bănie pentru derby-ul cu Universitatea Craiova, după care revin la București pentru disputa cu FCSB.

ADVERTISEMENT
Cotă WIN2 pentru Dinamo: 1.64 este cota pentru „2 solist” la meciul FC Bihor - Dinamo