Sport

Ovidiu Burcă, un car de nervi după Minaur Baia Mare – Dinamo 1-1: „Sunt supărat, pentru că reacția lor nu a fost una OK”

Dinamo București a remizat pe terenul celor de la Minaur Baia Mare, scor 1-1, în Liga 2 Casa Pariurilor. Antrenorul dinamoviștilor s-a declarat nemulțumit la finalul partidei.
09.10.2022 | 19:19
Ovidiu Burca un car de nervi dupa Minaur Baia Mare  Dinamo 11 Sunt suparat pentru ca reactia lor nu a fost una OK
Ovidiu Burcă, furios după jocul lui Dinamo în remiza cu Minaur Baia Mare. Sursă foto: Sport.pictures.eu
ADVERTISEMENT

Dinamo București a ratat șansa de a lega 2 victorii consecutive în Liga 2 Casa Pariurilor. Elevii lui Ovidiu Burcă au remizat, scor 1-1 pe terenul celor de la Minaur Baia Mare și se află pe locul 14, cu 10 puncte în 9 partide în clasamentul eșalonului secund.

Dinamo, doar remiză cu Minaur Baia Mare

Dinamo București a câștigat etapa trecută în Liga 2 Casa Pariurilor, scor 1-0 cu Unirea Slobozia. Fotbaliștii antrenați de Ovidiu Burcă nu au reușit să repete performanța pe terenul celor de la Minaur Baia Mare.

ADVERTISEMENT

Deși au deschis golul în minutul 36 prin Ahmed Bani din lovitură de la 11 metri, „alb-roșii” s-au văzut egalați în prelungirile primei reprize. Robert Ciocan, în minutul 45+2, a înscris din 10 metri în poarta apărată de Filip Dujmovic.

La finalul partidei, Ovidiu Burcă a fost nemulțumit de atitudinea fotbaliștilor săi după primirea golului egalizator. După ce au irosit mai multe ocazii pentru a se desprinde, fotbaliștii lui Dinamo au fost aproape să piardă meciul de la Baia Mare.

ADVERTISEMENT

Ovidiu Burcă, supărat pe reacția fotbaliștilor săi: „Nu a fost una OK”

Antrenorul „roș-albilor” este de părere că Dinamo trebuia să obțină cele 3 puncte. Totuși, Ovidiu Burcă a folosit cuvinte mari și a spus că prima repriză de la Baia Mare a fost cea mai bună de când a venit pe banca lui Dinamo.

„Plec cumva supărat, pentru că era un meci pe care ar fi trebuit să îl câștigăm. Dar a fost un moment psihologic la finalul primei reprize, golul advers a căzut cumva împotriva cursului jocului. O primă repriză bună, cred că cea mai bună a noastră de când am venit la Dinamo. 

ADVERTISEMENT

Sunt supărat, pentru că reacția lor nu a fost una OK, dar mergem înainte, învățăm din lucrurile acestea. Sunt și lucruri bune, rămânem cu un punct, dar mă mâhnește faptul că echipa nu a avut reacție după golul primit”, a mărturisit Ovidiu Burcă după egalul cu Minaur Baia Mare.

Valentin Lazăr, lăsat din nou în afara lotului

Valentin Lazăr, fostul căpitan al lui Dinamo, a fost lăsat din nou în afara lotului de Ovidiu Burcă. „Vedeta” dinamoviștilor a lipsit din lot și la partida cu Unirea Slobozia, din etapa trecută.

ADVERTISEMENT

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că fotbalistul în vârstă de 33 de ani a intrat în polemici cu tehnicianul venit în vară la Dinamo.

Antrenorul celor de la Dinamo i-ar fi reproșat lui Vali Lazăr atitudinea din timpul antrenamentelor, dar și evoluțiile sale din ultimele meciuri. Fostul fotbalist din Liga 1 a evoluat în 7 partide, în acest sezon pentru Dinamo fără să înscrie vreun gol.

ADVERTISEMENT