Sport

Ovidiu Burcă visează la promovare după ce Dinamo s-a calificat cu mari emoții în play-off: „Se poate întâmpla orice”

Ovidiu Burcă a fost fericit în ciuda rezultatului de egalitate obținut de Dinamo cu Poli Timișoara, scor 1-1 și visează la promovare.
12.03.2023 | 15:55
Ovidiu Burca viseaza la promovare dupa ce Dinamo sa calificat cu mari emotii in playoff Se poate intampla orice
Dinamo a terminat sezonul regulat pe locul cu 31 de puncte, la 9 puncte de liderul CSA Steaua. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dinamo a reușit să prindă ultimul loc de play-off în Liga 2 Casa Pariurilor, iar Ovidiu Burcă a tras concluziile la finalul sezonului regulat. Mesajul antrenorului pentru suporteri și jucători.

Ovidiu Burcă, mulțumit după Dinamo – Poli Timișoara 1-1: „Nu trebuie să luăm din meritele băieților”

Antrenorul lui Dinamo a reușit să califice echipa în play-off-ul Ligii 2, însă nu vrea să le fure această performanță jucătorilor: „Chiar dacă azi nu a fost cum ne-am dorit, nu trebuie să luăm din meritele băieților. A fost un meci ca pe vremuri, dar cumva dezechilibrat. Pentru ei, miza n-a fost foarte importantă”.

ADVERTISEMENT

Burcă și-a îndreptat imediat discursul către suporteri: „Mi-am adus aminte cât de triști cum i-am găsit. În primul rând, aș vrea să dedic acest prim pas suporterilor. A fost o atmosferă absolut fantastică. Ne dorim să-i aducem înapoi și pe cei care s-au îndepărtat după retrogradarea din vară”.

Dinamo a încheiat sezonul regulat pe locul șase cu 31 de puncte, la egalitate cu Gloria Buzău și Unirea Slobozia, iar „câinii” vor juca două derby-uri cu CSA Steaua, spre bucuria suporterilor.

ADVERTISEMENT

Ovidiu Burcă în așteptarea play-off-ului: „Se poate întâmpla orice”

Ovidiu Burcă visează la promovare și e convins că Dinamo va arăta din ce în ce mai bine: „Excursia noastră nu se oprește aici. Va fi un play-off foarte frumos, în care se poate întâmpla orice.

Asta a fost ideea, să creștem de la zi de la zi și acesta este marele câștig. Avem o mentalitate cum îi stă bine lui Dinamo! Este un moment poate de cotitură, care poate însemna mult pentru viitorul acestui club.

ADVERTISEMENT

Important este să te depășești de la meci la meci, de la zi la zi. Asta am reușit. Am creat o mentalitate demnă de Dinamo. Dinamo înseamnă presiune și să te bați pentru fiecare meci, a mai spus antrenorul „câinilor”.

Vlad Iacob anunță că Dinamo va avea un nou director sportiv: „Sper să-l anunț cât mai repede”

Vlad Iacob a declarat înainte de meciul cu Poli că Dinamo va primi întăriri la nivel de conducere: „Eu sunt mândru de tot ce a realizat Dinamo în acest sezon. E vorba de calitatea oamenilor care au venit alături de Dinamo. E vorba de faptul că vom avea profesioniști alături de noi.

ADVERTISEMENT

Vom avea un director sportiv care va veni să răspundă de tot ce se întâmplă la echipă. Am pe cineva, vorbesc cu el încă de la începutul acestui sezon și sper să îl anunț cât mai repede”.

ADVERTISEMENT