Life

Drama lui Ovidiu Danci. Cum a fost bătut cu bestialitate și sechestrat de polițiști: ” Am fost luat pe sus” – VIDEO

15.06.2020 | 13:02
Drama lui Ovidiu Danci Cum a fost batut cu bestialitate si sechestrat de politisti  Am fost luat pe sus  VIDEO
ADVERTISEMENT

Ovidiu Danci a murit la spital, unde a fost internat de urgență, săptămâna trecută, joi. Balerinul de la ”Dansez pentru tine” a avut o viață cu urcușuri și coborâșuri, fiind sechestrat și bătut cu bestialitate tocmai de polițiști.

Ovidiu Danci s-a stins din viață, după o luptă grea cu leucemia. Acesta suferea și de alte afecțiuni grave care i-au afectat starea de sănătate. De pe 15 iunie, Ovidiu Danci dansează printre îngeri.

ADVERTISEMENT

Balerinul a muncit din greu pentru ca numele lui să devină cunoscut în toată țara. El a participat la ”Dansez pentru  tine” și a avut și colaborări în câteva seriale.

Ovidiu Danci, bătut de polițiști

Ovidiu Danci a avut parte de un episod traumatizant, în 2013, când s-a trezit ridicat decătre polițiști și dus la secție. Balerinul a fost bătut cu bestialitate și ținut acolo cu forța, pe motiv că a lovit o altă mașină de poliție.

ADVERTISEMENT

Știu că pare incredibil. În această dimineaţă, am fost confundat (asta fiind singura explicaţie prin ce am trecut), luat din Centrul vechi pe sus de POLIŢIA ROMÂNĂ, bătut fizic, agresat verbal, sechestrat timp de o oră în baia secţiei, luat telefonul în timp ce filmam toată scena și înapoiat după lungi rugăminţi.

Motivul: pentru că am lovit o mașină de poliţie, în ideea în care eu am venit cu maşina unor prieteni și eu nu conduc. Când vedeam la știri asemenea cazuri îmi era greu să cred că aşa ceva se poate întâmpla într-o ţară democratică. Se întâmplă în România și asta este POLIŢIA ROMÂNĂ!!!!”, a scris Ovidiu Danci, la vremea respectivă, pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Cine a fost Ovidiu Danci

Balerinul a fost admis la școala de coregrafie din Cluj la vârsta de 10 ani cu nota 10 pe line. La doar 14 ani, la Olimpiada Națională de Coregrafie, a ieșit locul 1. De asemenea, Ovidiu Danci a dansat pe scenele operelor din București, Constanța și Iași.

După aceste performanțe, Ovidiu Danci a  primit o bursă la Academia de Balet din Munchen. Cei care l-au sprijinit financiar în demersul său profesional au fost rudele, care au făcut sacrificii pentru ca Ovidiu Danci să își atingă țelul în viață.

ADVERTISEMENT
Ovidiu Danci, la Dansez pentru tine. Sursa foto: Facebook

El a fost primit în cadrul companiei de balet ”Trocadero”, una dintre cele mai renumite din lume. Din păcate, Ovidiu nu a primit viză și nu a putut să călătorească prin toată lumea, așa cum visa.

Balerinul a jucat în serialul  “Om bogat, om sărac” și a fost asistent coregraf în serialul “Un pas înainte”

Artistul a participat la ce-a dea 12-a ediție a emisiunii „Dansez pentru tine”, unde a dansat cu artista Aylin Cadîr, pentru a-și îndeplini visul de a-și deschide propria sală de balet. Artistul a reușit să aibă propria lui afacere în domeniu în 2017. Acum, balerinul dansează printre îngeri.

ADVERTISEMENT