Sport

Ovidiu Hațegan, atacat din tabăra roș-albastră după U Cluj – FCSB 0-0: ”M-am așteptat să fie corect. Arbitrajele sunt împotriva noastră non-stop”

Ovidiu Hațegan a arbitrat înfruntarea dintre U Cluj și FCSB, terminată la egalitate, scor 0-0, în etapa 26 a SuperLigii României.
20.02.2024 | 21:41
Ovidiu Hategan atacat din tabara rosalbastra dupa U Cluj  FCSB 00 Mam asteptat sa fie corect Arbitrajele sunt impotriva noastra nonstop
Ovidiu Hațegan, atacat după U Cluj - FCSB 0-0. foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

FCSB a plecat cu un singur punct de pe terenul lui U Cluj, la capătul unei partide în care ardelenii au ratat un penalty. La finalul înfruntării, clubul roș-albastru a reclamat o fază controversată, în care Ovidiu Hațegan putea arăta cartonașul roșu.

Mihai Stoica l-a atacat pe Ovidiu Hațegan după U Cluj – FCSB 0-0

În minutul 20 al meciului dintre U Cluj și FCSB, s-a petrecut o fază controversată. Ovidiu Popescu a fost lovit în figură de Federico Anselmo, dar arbitrul Ovidiu Hațegan nu a considerat că ar trebui să îi arate cartonașul roșu jucătorului clujean.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica, managerul general al lui FCSB, a avut o reacție dură asupra lui Ovidiu Hațegan pentru arbitrajul de la Cluj și a vorbit despre o conspirație împotriva FCSB-ului.

”Sunt nemulțumit, deoarece am sperat ca Ovidiu Hațegan să arbitreze corect. Chiar m-am așteptat să arbitreze corect. Dacă în minutul 20, tu nu vrei să elimini un jucător…

ADVERTISEMENT

Elias Charalambous a zis foarte bine după meci. Săptămâna trecută am primit vizita reprezentanților Comisiei Centrale a Arbitrilor. Ei ne-au arătat exact faza asta și ni s-a spus că, în momentul în care mâna se duce spre fața jucătorului și este folosită ca o armă, trebuie dat cartonaș roșu.

Acolo nu a sărit normal, de galben. A lovit cu cotul. Din minutul 20 dacă tu rămâi în zece, e puțin diferit. Faza cu faultul în careu asupra lui Octavian nu o mai comentez, acolo e discutabil. De atins, îl atinge, dar nu este suficient pentru a acorda o lovitură de pedeapsă.

ADVERTISEMENT

Nu mi se pare că la Octavian Popescu e aceeași fază, atunci când ridică brațul. Și chiar dacă e de cartonaș roșu și acolo, mă interesează ordinea cronologică. E o problemă cu Hațegan și cu arbitrajele împotriva noastră non-stop”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

Elias Charalambous crede că U Cluj trebuia să aibă un jucător eliminat

După meci, Elias Charalambous a analizat faultul lui Anselmo asupra lui Ovidiu Popescu în direct și a declarat că jucătorul ardelenilor trebuia eliminat.

ADVERTISEMENT

”Nu îmi place să vorbesc despre arbitraj, dar în situația asta cei de la federație au ținut un seminar și ne-au explicat că situația este de cartonaș roșu”, a declarat Elias Charalambous.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1,57 este cota pentru ”1 solist și sub 4,5 goluri” la meciul FCSB - FC Botoșani