Sport

Ovidiu Sabău, discurs dur după Oțelul – U Cluj 2-1: „La cum suntem plătiți, jucătorii sunt datori față de club!”

Ioan Ovidiu Sabău nu i-a menajat deloc pe jucătorii săi după ce Universitatea Cluj a ratat dramatic calificarea în finala Cupei României Betano.
18.04.2024 | 23:16
Ovidiu Sabau discurs dur dupa Otelul  U Cluj 21 La cum suntem platiti jucatorii sunt datori fata de club
Ioan Ovidiu Sabău și-a criticat jucătorii după eliminarea din Cupa României Betano. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Ovidiu Sabău a digerat greu eliminarea din semifinalele Cupei României Betano. „Șepcile roșii” și-au băgat mingea în poartă în prelungirile partidei. Antrenorul Universității Cluj, a transmis un mesaj dur.

Ovidiu Sabău, frustrare maximă după Oțelul – U Cluj 2-1: „Îți creezi atâtea ocazii și ei din 2 ocazii îți dau 3 goluri”

Ovidiu Sabău nu își explică faptul că Universitatea Cluj a ratat calificarea în finala Cupei României Betano„Îți creezi atâtea ocazii și ei din 2 ocazii îți dau 3 goluri. Ne lipsește concentrarea și credem că putem rezolva doar prin cornere și superioritate numerică. Luăm gol ușor la ultima fază dintr-un corner. Asta e situația. Cum să nu fiu supărat?”.

ADVERTISEMENT

Antrenorul ardelenilor a avut puterea să îi felicite pe cei de la Oțelul: „Ne așteaptă un nou meci și va fi foarte greu să ne refacem. Ei au dat totul, sunt foarte agresivi, sunt jucători muncitor și merită să fie apreciați. Ceea ce a făcut Dorinel e de lăudat. Uite că au rezultate”.

În vestiarul lui U Cluj a fost liniște la finalul partidei: „Nu am spus prea multe. Puteam să gestionăm mai bine ultima fază și în anumite situații în loc să finalizăm cu agresivitate dăm cu latul la poartă. Am avut mai multe ocazii”.

ADVERTISEMENT

Ioan Ovidiu Sabău le bate obrazul jucătorilor Universității Cluj: „Să își pună întrebarea dacă dau la fel de mult cât primesc”

Ioan Ovidiu Sabău nu poate uita cum Universitatea Cluj a scăpat printre degete două obiective importante: „N-aș vrea să trag niște concluzii că mai avem multe meciuri în campionat și obiectivul e salvarea de la retrogradare. Au fost foarte mult momente când puteam să facem pasul la alt nivel. N-am reușit să jucăm finala, am ratat și play-off-ul”.

Fostul mare internațional român nu și-a iertat jucătorii: „Eu cred că la cum suntem plătiți și cât s-a investit sunt datori față de club. Să își pună întrebarea dacă dau la fel de mult cât primesc.

ADVERTISEMENT

Eu zic că nu e suficient, trebuie mult mai mult. Pentru fanii care au venit să ne susțină atâția kilometri”, a mai spus tehnicianul la finalul partidei la Digi Sport.

Ioan Ovidiu Sabău, reproșuri pentru jucătorii lui U Cluj: „Sunt prea moi”

Ioan Ovidiu Sabău se gândește însă deja la următorul meci din campionat cu Oțelul Galați: „Vom juca din nou aici duminică și avem mare nevoie de puncte. Avem nevoie de jucători care au cu adevărat caracter și știu să lupte în aceste momente”.

ADVERTISEMENT

Sabău are și un sfat pentru jucătorii săi: „Vom analiza unde am greșit, dar timpul nu se mai întoarce. Lipsește puterea a de finaliza, de a fi mai obraznici în careu. Sunt prea moi”. 

ADVERTISEMENT