Life

Ozana Barabancea a atras toate privirile de la Opera Națională București! Mesajul inedit de pe masca de protecție a vedetei

30.09.2020 | 22:29
Ozana Barabancea a atras toate privirile de la Opera Nationala Bucuresti Mesajul inedit de pe masca de protectie a vedetei
Ozana Barabancea a atras toate privirile de la Opera Națională București! Ce mesaj are masca de protecție a vedetei. "Sunteți demențială" Sursa foto: adevarul.ro
ADVERTISEMENT

Ozana Barabancea și-a făcut apariția într-un mod cu totul special la Opera Națională București. Pe lângă ținuta strălucitoare cu care s-a afișat vedeta, a atras toate privirile și prin mesajul de pe masca de protecție.

Potrivit cancan.ro, Ozana Barabancea și-a făcut o apariție ce nu are cum să treacă neobservată de ochii trecătorilor. Mesajul de pe masca acesteia a uimit pe toată lumea și a stârnit reacții pozitive din partea fanilor.

ADVERTISEMENT

Mai mult, s-a fotografiat în această ipostază și a postat imaginea pe contul său de Instagram, unde a primit zeci de comentarii pozitive din partea urmăritorilor.

Ozana Barabancea a atras toate privirile de la Opera Națională București!

Solista în vârstă de 51 de ani a postat pe contul de Instagram o fotografie în care se afla la Opera Națională București într-o ținută inedită. Îmbrăcată în negru de sus până jos, solista și-a completat ținuta cu ajutorul unui top sclipitor cu paiete negre, dar și cu o cruce mare de argint

ADVERTISEMENT

Cu o beretă pe cap și cu cafeaua în mână, artista a atras atenția nu doar prin stilul său vestimentar inedit, dar și cu masca de protecție pe care a ales să o asorteze cu ținuta.

Masca de protecție este tot neagră, iar mesajul cu alb, care a atras toate privirile, este următorul: “Sunt Esențială”. Vedeta i-a atribuit fotografiei o descriere pe măsură, în care transmite cât de mult i-au lipsit repetițiile.

ADVERTISEMENT

“Repetiție! La @operanationalabucuresti! Ne era dor!”, a scris jurata de la “Te cunosc de undeva” în dreptul imaginii.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Repetitie ! La @operanationalabucuresti ! Ne era dor !🌹💜

O postare distribuită de Ozana Barabancea Maria (@ozana9barabancea) pe

 

Fanii artistei au reacționat imediat și i-au transmis complimente și gânduri bune. Bineînțeles, aceștia au adus vorba și de mesajul care se regăsește pe masca vedetei.

ADVERTISEMENT

“Doamna Ozana, chiar sunteți esențială”, “Ești superbă, de unde pot cumpara și eu o băscuță ca a ta? Mulțumesc”, “Sunteți minunată”, “Ești superbă!! Ne bucurăm că îți place masca”, “Sunteți demențială”.

Acestea sunt câteva dintre comentariile primite de către Ozana Barabancea la fotografia cu pricina.

Artista s-a luptat recent cu noul coronavirus, iar alte vedete din cadrul emisiunii “Te cunosc de undeva” i s-au alăturat.

Din cauza bolii pe care a învins-o, Ozana Barabancea face tot posibilul să respecte măsurile de protecție pentru a nu-i pune pe alții în aceeași situație.

Pe lângă emisiunea din care face parte la Antena 1, solista este membră a Corului Operei Naționale București.

ADVERTISEMENT