Life

Ozana Barabancea și-a speriat viitoarea noră: ”Credea că sunt Bau Bau”

Ozana Barabancea a făcut mărturisiri despre iubita fiului ei. Cum și-a speriat viitoarea noră. Artista a dezvăluit totul.
11.04.2023 | 21:40
Ozana Barabancea sia speriat viitoarea nora Credea ca sunt Bau Bau
Cum arată fiul Ozanei Barabancea. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Ozana Barabancea se poate declara o femeie împlinită la cei 53 de ani. Este o artistă de succes, are o carieră frumoasă în TV, ca jurat al emisiunii ”Te cunosc de undeva”, și o mamă al cărei fiu are o relație stabilă. Solista a făcut dezvăluiri despre cum și-a cunoscut viitoarea noră.

Ozana Barabancea, dezvăluiri despre iubita fiului ei. Cum a cunoscut-o

Ozana Barabancea a mărturisit, de curând, că fiul ei, Andrew, trăiește de patru ani o frumoasă poveste de dragoste cu o fată pe care ea o admiră foarte mult. Este cuminte, deșteaptă și o ajută la treburile casnice. În perioada pandemiei au locuit chiar și împreună.

ADVERTISEMENT
Ozana Barabancea
Ozana Barabancea si fiul ei. Sursa foto: facebook

 

Andrew este student în anul patru, iar Ozana Barabancea speră să-l vadă curând în fața altarului. Îi surâde și ideea ca fata pe care o are alături în momentul de față să-i fie noră. Jurata de la ”Te cunosc de undeva” își aduce aminte, amuzată, de primul contact cu iubita lui Andrew.

Ozana Barabancea a povestit că posibil viitoarea noră s-a speriat când a cunoscut-o, deoarece avea impresia că este o femeie foarte impunătoare. Însă, și-a dat seama că se înșală, iar în prezent, tânăra și artista se înțeleg precum o mamă și o fiică.

ADVERTISEMENT

Solista se consideră o norocoasă, deoarece iubita lui Andrew știe și să gătească, astfel că fiul ei este pe mâini bune. De altfel, Ozana Barabancea a subliniat că nu vrea să se implice mai mult decât trebuie în relația lui Andrew, pentru a nu crea probleme.

”I-a fost frică de mine, săraca, credea că sunt baubau! I-a spus: «Mama e un om normal, nu e aia de la televizor!» Și la televizor, habar n-am dacă par așa rea. Ne-am înțeles bine din prima clipă. Am stat și în pandemie împreună. Am stat toți 4.

ADVERTISEMENT

Totul a fost OK. Sunt norocoasă. Gătește și ea, gătim toți sau pe rând. Slavă Domnului că e bine! Nu trebuie să facă nimic față de mine. În primul rând, are grijă și este atentă cu Andrew, asta este important.

Eu sunt o cantitate neglijabilă, nu cred că despre mine este vorba. Este vorba despre ei, să se înțeleagă bine, să se completeze unul pe celălalt. Eu nu contez în ecuația aceasta. Îmi văd de lungul nasului”, a declarat solista pentru ego.ro

ADVERTISEMENT

Ozana Barabancea, mamă singură cu doi copii

Pe lângă Andrew, Ozana Barabancea mai are și o fiică, pe nume Gloria. Jurata de la ”Te cunosc de undeva” i-a crescut singură din 2004, an în care a divorțat de soțul ei, Sorin Terinte. Totuși, chiar dacă au ales să meargă pe drumuri separate, au păstrat o relație amiabilă de dragul fiicei și băiatului lor.

ADVERTISEMENT