Sport

Pablo Brandan pune lupa pe derby-ul U Craiova – FCSB: „Trebuie să ai o zi perfectă”

Pablo Brandan a analizat în exclusivitate pentru FANATIK derby-ul Universitatea Craiova - FCSB, iar fostul mijlocașul argentianian și-a ales o favorită.
27.01.2024 | 12:10
Pablo Brandan pune lupa pe derbyul U Craiova  FCSB Trebuie sa ai o zi perfecta
Universitatea Craiova - FCSB, derby important în lupta la vârf în SuperLiga. Sursă foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Pablo Brandan a jucat la Universitatea Craiova și FCSB, iar fostul mijlocașul argentinian a analizat derby-ul de pe stadionul „Ion Oblemenco”. Acesta le ține pumnii „alb-albaștrilor” din Argentina și anunță că elevii lui Ivaylo Petev trebuie să aibe o zi perfectă să își învingă rivalii din Capitală.

Pablo Brandan pune lupa pe derby-ul Universitatea Craiova – FCSB: „Trebuie să ai o zi perfectă. Am încredere în ei”

Ivaylo Petev este îngrijorat înaintea derby-ului dintre Universitatea Craiova și FCSB, însă are și motive de bucurie. Tehnicianul bulgar se poate baza pe cel mai scump transfer din iarnă cu rivalii din Capitală, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

Pablo Brandan este cu sufletul lângă „alb-albaștrii”, chiar dacă a evoluat doar un singur sezon pentru Universitatea Craiova. Fostul mijlocaș anunță că Ivaylo Petev trebuie să pregătească foarte bine derby-ul pentru a câștiga cele trei puncte cu FCSB.

„Ultimul pe Oblemenco a fost ceva foarte frumos, chiar cu Steaua (n.r. FCSB). Părerea mea că orice echipă care joacă cu Steaua trebuie să aibă un plus, pentru că jucătorii care sunt acolo sunt aleși pentru că au făcut treabă. Trebuie să ai o zi perfectă, o săptămână în care să trebuie să muncești foarte mult, să ai grijă de tine.

ADVERTISEMENT

Să fii concentrat și ca antrenor să fii foarte inteligent, nu poți să greșești pentru că echipele mari mereu când au ocazie este gol. Trebuie să faci un meci perfect, publicul trebuie să fie tot timpul cu jucătorii. Mereu trebuie să fie împreună, să ajungă inima suporterilor până la jucători.

Am încredere mare în Craiova, sper să fie un rezultat bun. Dacă vrei să fi sus trebuie să bați pe toți, oricine. Să fii cea mai bună echipă din clasament înseamnă moral, curaj pentru jucători și club. Atunci este foarte important să ai un moral sus și dacă Craiova ar avea trei puncte ar face un final de campionat mai bun”, a spus Pablo Brandan.

ADVERTISEMENT

Căpitan în ultimul Universitatea Craiova – FCSB pe vechiul „Ion Oblemenco”: „Ceva extraordinar”

Sorin Cârțu i-a pus banderola de căpitan lui Pablo Brandan la ultimul derby dintre Universitatea Craiova și FCSB pe vechiul stadion „Ion Oblemenco”. Argentinianul își amintește până astăzi atmosfera incendiară din Bănie, unde s-au strâns 40.000 de suporteri.

Acesta crede în transferurile Universității Craiova, deoarece toate au ADN de campion. Pablo Brandan este de părere că doar munca îi poate duce pe „alb-albaștrii” în top, deoarece jucătorii grupării din Bănie au calitate individuală.

ADVERTISEMENT
pablo brandan și nicușor stanciu
Pablo Brandan pune lupa pe derby-ul U Craiova – FCSB: „Trebuie să ai o zi perfectă”. sursă foto: Sport Pictures

„Craiova mereu în ultimii ani e sus, de asta am zis înainte că trebuie să fie concentrați până la capăt. Nu trebuie să lase mâinile jos pentru că au o echipă bună, foarte bună. Cred că cu puțin mai multă muncă și moral, să joci la Craiova trebuie să ai un caracter mare.

Cred că jucătorii care au venit la Craiova au un caracter mare și trebuie doar să facă treabă bună. La echipa care au fost au făcut ceva bun dacă au venit la Craiova, atunci nu trebuie să se schimbe. Trebuie să fie la fel sau mai bun.

A fost foarte frumos pentru că era ultimul meci de pe Oblemenco. Știu istoria, lumea care a jucat pe stadion și lumea care a muncit pe stadion. Mi-au povestit ce au fost acolo, Sorin Cârțu mi-a povestit, am citit puțin istoria și a fost frumos.

Să fiu căpitan cu Steaua, a venit foarte multă lume și stadionul era plin. A fost ceva extraordinar pentru mine, a fost foarte frumos”, a încheiat mijlocașul care a evoluta pentru FCSB și Universitatea Craiova.

  • 40 de ani are Pablo Brandan
  • 175 de partide în SuperLiga a strâns mijlocașul
  • 2,1 milioane de euro valora când juca pentru FCSB
ADVERTISEMENT
Tags:
2,70 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „1 solist” la meciul Universitatea Craiova - FCSB