Fotbal intern

Pablo Brandan visează să o antreneze pe U Craiova: “Va fi prima mea opţiune. Imnul echipei se aude mereu în casa mea”

12.05.2020 | 20:13
Pablo Brandan viseaza sa o antreneze pe U Craiova Va fi prima mea optiune Imnul echipei se aude mereu in casa mea
Pablo Brandan visează să o antreneze pe U Craiova: "Va fi prima mea opţiune. Imnul echipei se aude mereu în casa mea" (sursă foto: sportpictures.eu)
ADVERTISEMENT

Pablo Brandan s-a retras din fotbal în vara anului 2018 şi se pregăteşte să devină antrenor. Argentinianul nu a uitat perioada petrecută la U Craiova şi a anunţat că-şi doreşte să revină în Bănie, de această dată pe banca tehnică a formaţiei de pe “Ion Oblemenco”.

Pablo Brandan vrea s-o antreneze cândva pe U Craiova

Printr-o intervenţie prin Skype la Oltenia TV, Pablo Brandan a rememorat momentele petrecute în fotbalul românesc, unde a jucat la Unirea Urziceni, FCSB, U Craiova, ASA Târgu Mureş şi Viitorul. După ce s-a retras, fostul mijlocaş a anunţat că vrea să revină în România, ca antrenor, iar prima opţiune va fi formaţia din Bănie.

ADVERTISEMENT

“Vreau să ajung antrenor la o echipă din România. Vreau să fac puţin carieră în Argentina şi apoi să vin în România. Ştiu limba, cunosc campionatul şi prima opţiune va fi Craiova. Am fost bine primit mereu acolo.

Chiar dacă am jucat un an, a fost foarte intens. O să mai treacă puţin timp până atunci. Primăria şi domnul Roatru au făcut o treabă bună cu bazele sportive pentru U Craiova. Smiley şi imnul Craiovei se aud mereu în casa mea”, a declarat Pablo Brandan la Oltenia TV.

ADVERTISEMENT

Motivul pentru care a plecat de la Viitorul: “Am fost dezamăgit”

În prima parte a sezonului 2016-2017, Pablo Brandan a jucat la Viitorul, însă finalul aventurii la echipa lui Gică Hagi l-a lăsat cu un gust amar. Fostul fotbalist a susţinut că a plecat de la formaţia dobrogeană după o ceartă cu “Regele”.

“Îl respect foarte mult pe domnul Hagi. La meciul cu FCSB de pe Arena Naţională a fost o situaţie cu mine în vestiar. Am vorbit cu el şi a fost ultimul meu meci la Viitorul. Nu ştiu la ce s-a gândit, dar a fost foarte urât pentru mine.

ADVERTISEMENT

Am fost dezamăgit. A fost un penalty inventat de arbitru şi domnul Hagi a fost foarte supărat pe mine. Ne-am certat puţin şi aşa a rămaş. Nu puteam să mai continuăm împreună”, a mai precizat Pablo Brandan.

Ce spune despre Cristiano Bergodi, noul antrenor al Universităţii Craiova

Cristiano Bergodi a fost numit la cârma Universităţii Craiova, informaţie prezentată în exclusivitate de FANATIK, iar Pablo Brandan este încântat de alegerea făcută de olteni. Argentinianul şi-a adus aminte de perioadă când au lucrat împreună la ASA Târgu Mureş.

ADVERTISEMENT

“Domnul Bergodi are experienţă, respectă foarte mult jucătorii. Îi place mult tactica. Când eram la ASA, ne-a ajutat foarte mult cu organizarea pe teren. Îi place să muncească foarte mult. Este o alegere bună pentru U Craiova”, a mai spus Pablo Brandan.

ADVERTISEMENT