Fotbal international

Panică la Barcelona! Lionel Messi s-a accidentat şi nu se ştie cât va lipsi de pe teren!

04.06.2020 | 19:56
Panica la Barcelona Lionel Messi sa accidentat si nu se stie cat va lipsi de pe teren
ADVERTISEMENT

Este panică pe Nou Camp în vestiarul Barcelonei. Starul echipei, argentinianul Lionel Messi, s-a accidentat la un an atrenament şi încă nu este cunoscută durata indisponibilităţii sale.

Lionel Messi s-a accidentat la antrenament

Nefericitul incident a avut loc marţi. Messi a simţit o înţepătură la muşchii adductori şi i-a informat pe medicul echipei şi cu antrenorul Quique Setien.

ADVERTISEMENT

Leo Messi a făcut o rezonanţă magnetică pentru a afla cît de gravă este problema şi aşteaptă rezultatul. În astfel de probleme fizice, pauza este cuprinsă între şapte şi zece zile de repaus, deci ar putea rata inclusiv partida din 13 iunie dacă ţinem cont de ce urmează pentru formaţia din Catalonia.

Barca are de jucat 11 meciuri în cinci săptămâni

Barcelona nu a comunicat despre ceea ce s-a întâmplat cu starul ei. Miercuri a fost anunţat doar că jucătorul se pregăteşte după un program separat din cauza unui tratament care însă nu îi ridică nici un fel de probleme.

ADVERTISEMENT

Pentru catalani pierderea lui Lionel Messi ar însemna o adevărată catastrofă. Pentru că urmează un program de meciuri în campionat absolut infernal, cu nu mai puţin de 11 meciuri în cinci săptămâni. Barca are două puncte avans peste marele rival Real Madrid.

Medicii se tem de o pauză mai lungă

Iar în luna august urmează turul de forţă şi în Champions League, acolo unde trupa blaugrana încă nu e calificată în sferturi, pentru că a jucat doar meciul tur din optimile de finală cu Napoli, scor 1-1 în deplasare.

ADVERTISEMENT

Problema este că, de regulă, atunci când Leo Messi a suferit o accidentare, aceasta nu a fost una superficială, după care să revină repede pe gazon. Şi de acest lucru se tem acum şi medicii Barcelonei.

A fost accidentat şi la începutul sezonului

Aceştia nu uită că vedeta echipei s-a accidentat şi la primul antrenament pentru noul sezon, vara trecută şi apoi a lipsit Barcelonei nu mai puţin de două luni. Atunci a fost o accidentare la talpă, după care lucrurile s-au complicat şi cel mai important jucător din lotul catalanilor nu a putut fi alături de coechipieri în primele luni ale sezonului.

ADVERTISEMENT

În schimb există vestea bună a posibilei reveniri a atacantului uruguayan Luis Suarez, care a suferit o accidentare la genunchiul drept şi a trebuit să se opereze. Antrenorul Quique Setien îi va da la început câteva minute şi creşterea minutelor de joc va fi graduală, în funcţie de cât de bine se va simţi jucătorul.

 

 

ADVERTISEMENT