Sport

Panică la FCSB înainte de reluarea SuperLigii: „Ar fi o lovitură să-i pierdem!”

Meme Stoica se teme că FCSB îi va pierde în această iarnă pe Florinel Coman și Darius Olaru, jucători curtați în fiecare mercato de echipe mari din Europa.
30.12.2023 | 19:53
Panica la FCSB inainte de reluarea SuperLigii Ar fi o lovitura sai pierdem
Panică la FCSB înainte de reluarea SuperLigii: „Ar fi o lovitură să-i pierdem!”. Foto Sport Pictures EU
ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, oficialul celor de la FCSB, care e convins că cei doi nu se vor transfera nici în acest mercato. De altfel, recunoaște MM Stoica, nici nu și-ar dori 100% ca acest lucru să se întâmple, pentru că ar fi ”o lovitură” pentru liderul din SuperLiga să rămână peste noapte fără cei mai buni doi jucători.

Panică la FCSB înainte de reluarea SuperLigii

Florinel Coman (25 de ani) este cotat la 5 milioane de euro, exact cât este clauza sa de reziliere, în timp ce Darius Olaru (25 de ani) ar avea o cotă de piață de 6.5 milioane de euro. Cuplul Coman – Olaru a reușit în acest sezon de SuperLigă să înscrie 19 goluri și să ofere, combinat, 10 pase de gol, astfel că MM Stoica nu vrea să-i vadă plecați.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali s-ar mulțumi cu câte 5 milioane de euro pentru fiecare jucător, iar pentru Darius Olaru ar exista interes din Italia. MM Stoica e de părere, însă, că nicio echipă nu va plăti 5 milioane de euro pentru fotbaliști care momentan nu au confirmat la nivel internațional. Mai mult, în iarnă prea puține echipe fac cumpărături serioase, pentru că loturile sunt, în mare, deja formate.

”Sportiv da, ar fi o lovitură, da nu cred că se va întâmpla asta. Eu, în continuare, cred că sunt sume mari. Plus că în iarnă nu prea se dau aşa bani mulţi. Acum, la noi (n.r. – în România), văd că se dau sume mari. Dă Rapidul”, a declarat MM Stoica la Orange Sport. Unul dintre cei care ar putea să-i facă o surpriză neplăcută lui Stoica e chiar Ladislau BOloni.

ADVERTISEMENT

Asta, după ce antrenorul lui Metz s-a interesat în direct la FANATIK SUPERLIGA de situația lui Florinel Coman, jucător pe care l-ar dori în Franța. De altfel, antrenorul român le-a oferit un sfat prețios tuturor: cumpărați acum, în iarnă, fotbaliști de calitate din România, pentru că după EURO 2024 există ”riscul” ca prețul acestora să explodeze.

”Florinel Coman poate să facă diferența, campionatul european va fi un examen important pentru el, sigur. Cel mai bine ar fi să poți să-l cumperi înainte de european, că este mai ieftin. Nu e mare (n.r. clauza de reziliere de 5 milioane de euro). Nici nu poate să fie mai mult. E greu să vinzi jucători români peste această cifră, este deosebit de greu. Mergem la meciuri amicale și vedem cum joacă, încercăm. Să negociezi cu patronul n-aș face eu. Cine e impresarul lui?”, a transmis Boloni, în direct la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Ce-i drept, chiar dacă i-ar pierde pe Florinel Coman și Darius Olaru, cei de la FCSB s-ar trezi cu 10 milioane de euro în conturi, cel puțin, bani care le-ar permite să cumpere cam orice jucător de valoare doresc în campionatul intern. Drept dovadă, campania de achiziții a Rapidului, care reușește să aleagă fotbaliști foarte valoroși, precum Albion Rrahmani, fără să spargă banca.

În urmă cu o lună, Dumitru Dragomir îi sfătuia pe cei de la Napoli să-l transfere pe Florinel Coman, în condițiile în care clauza de reziliere e de doar 5 milioane de euro. ”Coman poate să joace la toate echipele italiene. La Napoli joacă, nu la Milan, că nu poate să îi ia locul lui Leao care cred că ar costa 200 de milioane. FCSB are jucători cu care ar trebui să defileze în campionat, dar ca echipă nu mă dă pe spate. Talente au.

ADVERTISEMENT

Coman e fotbalist. Gigi ar trebui să ia 10 milioane de euro pe el. Pe onoarea mea dacă te mint. Poți să îl compari cu Man sau cu vreunul dintre ei? Și ăla e fotbalist, dar nu ca ăsta”, a completat Mitică Dragomir, în direct la MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ. Până va ajunge la Napoli, Florinel Coman se pregătește de cantonament, unde va afla dacă următorul său adversar oficial va fi UTA Arad sau o echipă din alt campionat.

ADVERTISEMENT