Sport

Florinel Coman, reverență în fața lui Gică Hagi la cununia lui Ianis. Ce a postat starul FCSB

Florinel Coman s-a numărat printre invitații de marcă de la cununia civilă a lui Ianis. Fotografie virală alături de Gheorghe Hagi.
26.12.2023 | 13:57
Florinel Coman, poză cu Gică și Ianis Hagi. Sursă foto: Instagram@florinelcoman
ADVERTISEMENT

Florinel Coman a strălucit la FCSB în acest final de an, iar mijlocașul nu a uitat de unde a plecat. Fostul jucător al lui Hagi a fost prezent la cununia civilă dintre Ianis și Elena Tănase.

Florinel Coman, în prim plan la cununia civilă a lui Ianis Hagi

Florinel Coman a venit la petrecerea din familia Hagi alături de soția sa, Ioana, dar și de fetița sa. Vedeta FCSB-ului s-a întreținut cu foștii săi coechipieri și a trecut la selfie-uri cu Ianis Hagi, Denis Drăguș și Carlo Casap.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul s-a mai pozat alături de fostul jucător al lui Farul și FCSB, Boban Nikolov, dar mai ales cu Gheorghe Hagi, mentorul său, care l-a ajutat și l-a propulsat în carieră.

Coman i-a adus un tribut lui Gică Hagi și a scris un singur cuvânt la fotografia realizată cu „Regele”: „Totul”, semn că nu va uita niciodată ceea ce a făcut pentru el Hagi.

ADVERTISEMENT
Florinel Coman și Gheorghe Hagi
Florinel Coman și Gheorghe Hagi la cununia civilă a lui Ianis. Sursă foto: Instagram @florinelcoman

Florinel Coman a vorbit la superlativ despre Gheorghe Hagi: „M-a debutat în fotbalul românesc. Înseamnă foarte mult”

Florinel Coman are amintiri unice de la academia lui Gheorghe Hagi: „Am rămas singur, dar am învățat că trebuie să te descurci indiferent de situație. Cel mai greu mi-a fost cu dorul de casă, de părinți.

Trebuia să vină o dată pe săptămână la mine, noi nu aveam voie să ieșim… Aveam 13 ani, aveam alte gânduri în cap atunci, nu de ieșit”, povestea jucătorul într-un interviu pentru gsp.ro.

ADVERTISEMENT

Nu a uitat nici primul meci: „Domnul Hagi a venit la mine și mi-a spus că el crede că sunt pregătit pentru a debuta. Mi-a spus că dânsul ia toată presiunea asupra lui, iar eu să fac doar ce am învățat. Să fiu la meci așa cum eram și la antrenamente”.

„Regele” i-a marcat indiscutabil cariera: „Hagi m-a debutat în fotbalul românesc! Înseamnă foarte mult. Și nu doar pentru mine, pentru mai mulți jucători”.

ADVERTISEMENT

Regretă că nu a prins un transfer în străinătate: „Probabil cel mai bun jucător din România”

Gică Hagi a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre Florinel Coman: „Mă uit la orice jucător, la orice meci se joacă în fiecare zi. Mă uit 24 din 24 la toți jucătorii și la tot ce înseamnă Europa. Mă documentez pentru că este meseria mea și trebuie să fim atenți la tot ce mișcă.

Mă bucur pentru Florinel Coman că a demonstrat deoarece merita. Ne-a demonstrat că este un jucător foarte bun, un jucător care face diferența, probabil cel mai bun jucător acum din România.

Un jucător mare trebuie să meargă afară, trebuie să joace la echipele mari, să arate acolo, dar el are un potențial enorm. Păcat că patronul de la FCSB nu i-a dat drumul când a avut oferte de afară pe bani mulți. Păcat mare”.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1.65 este cota pentru „NG” la meciul FCSB - UTA Arad