Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

”Florinel Coman a dat cu pumnul în masă!” Dezvăluiri tari din vestiarul FCSB

Gheorghe Mustață a mărturisit la FANATIK SUPERLIGA că Florinel Coman a avut o atitudine de lider în vestiarul FCSB în momentul în care jocul echipei nu mergea.
20.12.2023 | 12:15
Florinel Coman a dat cu pumnul in masa Dezvaluiri tari din vestiarul FCSB
Gheorghe Mustață a mărturisit la FANATIK SUPERLIGA că Florinel Coman a avut o atitudine de lider în vestiarul FCSB în momentul în care jocul echipei nu mergea. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

”Roș-albaștrii” au câștigat destul de clar meciul din deplasare cu Poli Iași, scor 3-1, din etapa a 21-a din SuperLiga și s-au distanțat la 11 puncte de CFR Cluj și Universitatea Craiova, contracandidatele la titlu.

Florinel Coman a luat atitudine în vestiarul FCSB

Intrat prin telefon la cea mai nouă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA, Gheorghe Mustață a dezvăluit faptul că Florinel Coman a pus piciorul în prag în vestiarul FCSB și a dat dovadă că este adevăratul lider al grupului.

ADVERTISEMENT

”Toți suntem nervoși când pierde Steaua (n.r. – FCSB). Și eu am fost nervos acum 3-4 etape și am luat atitudine față de jucători și am discutat cu ei. Ambiția și dăruirea îți aduc rezultate. Noi am avut o discuție cu jucătorii, a avut Florinel Coman o inițiativă corectă și perfectă pentru suporteri, a luat inițiativa să discute și transmită suporterilor să vină alături de echipă.

Îmi închipui că au discutat între ei că ceva se întâmplă și nu merge. Cred că au înțeles mesajul nostru al suporterilor că dacă ai dăruire, atitudine, ambiție și joci fotbal fără individualism atunci câștigi. Asta se vede de 2 etape, de la Cluj de fapt, unde ai făcut presing din minutul 18 după ce ai luat primul gol și ai realizat că trebuie să câștigi.

ADVERTISEMENT

Din minutul 18 de la Cluj poți să spui că ai jucat fotbal. La fel cu Hermannstadt acasă ai făcut presing în terenul lor. Același lucru l-au făcut și aseară, iar acest lucru îți aduce rezultate”, a declarat Mustață.

FCSB putea avea un avans de 20 de puncte

Liderul Peluzei Nord l-a comparat pe Florinel Coman cu Mirel Rădoi, idolul suporterilor FCSB, și crede că favoriții ar fi putut avea un avans și mare mare în clasament dacă nu se încurcau în câteva rânduri.

ADVERTISEMENT

”Contează foarte mult ca un jucător să vină și să dea cu pumnul în masă ca lider, că Florinel este lider în echipă. Cred că jucătorii care intră în vestiar și au o inițiativă în fața colegilor și vin cu ambiția aia cu care venea Mirel Rădoi ‘bă, gata, intrăm în teren, asta e este, 1-0 dăm drumul la treabă’ sunt lideri.

O ambiție de genul ăsta te poate dezgheța pentru a reuși un joc bun. Din partea lui Florinel a venit o inițiativă foarte bună de ambiție și de a transmite suporterilor să fie alături de echipă pentru că au realizat și ei că jocul nu prea era bun.

ADVERTISEMENT

Ai pierdut puncte care te puteau duce acum la 20 de puncte în față. Dacă ne aducem aminte anul trecut, ne rugam să se încurce CFR-ul sau Farul, noi eram la 14 puncte de prima clasată, dar pierdea Farul și pierdeai și tu și nu reușeai să te apropii. Anul ăsta e invers, pierd ei, câștigăm noi”, a spus Gheorghe Mustață, la FANATIK SUPERLIGA.

FANATIK SUPERLIGA este LIVE și EXCLUSIV pe FANATIK.RO. Show-ul se poate vedea în fiecare luni, marți și vineri de la 10:30, iar în premieră, în aceeași zi de la 17:30. Emisiunea este pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Florinel Coman, liderul vestiarului la FCSB

ADVERTISEMENT