Life

Panică maximă în Pro TV după îmbolnăvirea cu COVID-19 a Adelei Popescu! Informații exclusive din culisele televiziunii

Vestea că prezentatoarea emisiunii Vorbește Lumea, Adela Popescu, este bolnavă de coronavirus a băgat spaima în angajații televiziunii, motiv pentru care, acum, mulți dintre colegii ei tremură de frică că ar putea avea COVID-19.
09.09.2021 | 15:58
Panica maxima in Pro TV dupa imbolnavirea cu COVID19 a Adelei Popescu Informatii exclusive din culisele televiziunii
Adela Popescu s-a imbolnavit de COVID-19 si a bagat spaima in angajatii Pro TV fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

În emisiunea din această dimineață, Adela Popescu, prezentatoarea emisiunii, a intrat în direct, de acasă, purtând mască, și a anunțat că e bolnavă de coronavirus, moment care a produs panică în Pro TV.

Informați încă de dinaintea începerii emisiunii, colegii Adelei Popescu de la Vorbește Lumeaau reacționat destul de agitat la aflarea veștii că vedeta ar suferi de COVID-19. Și, pentru a-i calma, șefii din televiziunea din Pache Protopopescu au luat o decizie dificilă.

ADVERTISEMENT

Ce se întâmplă în Pro TV, după ce Adela Popescu a fost confirmată pozitiv cu COVID

Mai exact, a aflat în exclusivitate FANATIK, la intrarea în tură, angajații Pro TV sunt testați cu teste rapide, iar contacții direcți ai vedetei au fost, deja, testați PCR pentru a se vedea dacă sunt infectați cu COVID-19, totul pe cheltuiala exclusivă a televiziunii.

Mai mult, FANATIK a aflat, în exclusivitate, că Andrei Lăcătuş (Shurubel) şi Bogdan Ciudoiu, cei doi colegi ai Adelei Popescu, au fost testați și PCR și cu teste rapide, la fel ca și colegii de platou, fie ei reporteri, fie operatori de imagine, de la Vorbește Lumea.

ADVERTISEMENT

Pro TV își testează angajații de la Vorbește Lumea

Conform informațiilor obținute de FANATIK, printre colegii Adelei Popescu s-a instaurat panica, cu atât mai mult cu cât vedete a fost și ieri la emisiune și nu a prezentat simptome, ea îmbrățișându-se, așa cum e obiceiul pe acolo, cu mai mulți dintre cei care îi sunt amici.

Pentru a-i liniști pe angajați, șefii din Pro TV au decis ca, până luni inclusiv, să testeze oamenii care au lucrat în preajma Adelei Popescu, iar studioul Vorbește Lumea a fost dezinfectat cu maximă atenție. În plus, cu excepția prezentatorilor, toți trebuie să poarte mască în studio, indiferent dacă au fost sau nu vaccinați.

ADVERTISEMENT

Mai mult, cum Adela Popescu, conform postărilor ei de pe rețelelor de socializare, era – târziu, în seara zilei de 8 septembrie, cu mai puțin de 12 ore înainte de anunțul oficial că s-a îmbolnăvit de COVID-19 – alături de alți colegi de-ai săi, la pregătirea lansării a emisiunii Super Star România.

Adela Popescu, infectată cu coronavirus după ce a revenit pe micul ecran

“M-am simțit rău, așa că am făcut testul Covid, care, din păcate, a ieșit pozitiv. Acum umblu cu mască prin casă, pentru a proteja bebelușul. Ceilalți doi băieți sunt la bunici. Îmi pare rău că nu sunt acolo cu voi, însă timp de două săptămâni ne vom vedea în această ipostază”, a spus Adela Popescu la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Mai mult, Adela Popescu a recunoscut că ea nu s-a vaccinat, motivul fiind legat de faptul că a fost însărcinată. “M-am simțit rău, așa că am făcut testul Covid, care, din păcate, a ieșit pozitiv. Acum umblu cu mască prin casă, pentru a proteja bebelușul. Ceilalți doi băieți sunt la bunici. Îmi pare rău că nu sunt acolo cu voi, însă timp de două săptămâni ne vom vedea în această ipostază”, a povestit Adela Popescu la Pro TV.

În altă ordine de idei, Radu Vâlcan, soțul Adelei Popescu, este, din fericire pentru el  vaccinat, având, așadar șanse să scape de a se îmbolnăvi de COVID-19.

Adela Popescu abia a născut

Adela Popescu, deși a născut acum câteva luni, s-a întors de urgență la Vorbește Lumea după ce Cove a fost trimis la plimbare de Pro TV, lucru pe care, de altfel, l-a și anunțat triumfătoare.

”Dragii mei, nu mă aşteptam să vă dau aşa rapid această veste, dar… mă întorc! De luni ne revedem la Vorbeşte Lumea, de la 10:30. Ştiu deja că voi avea emoţii să fim împreună, aşa că sper să-mi fiţi aproape şi să vedeţi ce v-am pregătit alături de colegii mei. Cum Radu e gata să îmi pregătească sandwich-ul de dimineaţă, mamaie să îl supravegheze pe bebeluş, iar copiii să picteze la grădiniţă, mă declar mai mult decât pregătită să ne vedem, de luni până vineri, la Vorbeşte Lumea”, a declarat Adela Popescu pe conturile ei de socializare, chiar înainte de (re)debutul ei pe micul ecran ca înlocuitoare a lui Cove.

ADVERTISEMENT