News

Panică totală într-un Lidl din Baia Mare. Mai multe persoane înarmate cu săbii au pus stăpânire pe magazin

05.05.2020 | 21:30
Panica totala intrun Lidl din Baia Mare Mai multe persoane inarmate cu sabii au pus stapanire pe magazin
ADVERTISEMENT

Panică într-un Lidl din Baia Mare, după ce mai mulți tineri au intrat în magazin înarmați cu săbii. Angajații au apăsat butonul de panică și agenții de pază au ajuns imediat.

Panică într-un Lidl din Baia Mare. Au intrat în magazin cu săbiile

Mai mulți tineri înarmați cu săbii au intrat într-un magazin Lidl din Baia Mare, dar au fost prinși rapid de oamenii legii. Angajații au apăsat butonul de panică, iar agenții de pază au venit imediat și i-au prins pe indivizi în magazin.

ADVERTISEMENT

La scurt timp, zeci de polițiști mascați, militari și jandarmii s-au prezentat la fața locului și i-au prins pe cei care încercau să fure încasările din seif.

S-au ascuns de interlopi

Potrivit omenilor legii, se pare că, în realitate, a fost vorba de o răfuială între două clanuri de interlopi care s-au luat la bătaie pe străzile din Baia Mare.

ADVERTISEMENT

Unii dintre ei au fugit și au încercat să se ascundă în magazinul Lidl pentru a ceilalți interlopi să le piardă urma. După primele informații, tinerii înarmați nu voiau să atace magazinul, ci doar să se ascundă de clanul rival.

Șase persoane au fost încătușate și duse la audieri

Polițiștii au reușit să aplaneze conflictul, șase dintre persoanele implicate în scandal au fost imobilizate și conduse la sediul poliției pentru continuarea cercetărilor. Cercetările continuă pentru a se stabili toate împrejurările în care s-a comis fapta semnalată.

ADVERTISEMENT

Forțele de ordine efectuează, în acest moment, mai multe percheziții domiciliare în Baia Mare pentru identificarea și prinderea tuturor celor care au fost implicați în scandal.