Fotbal intern

Papură, ironizat în studiourile TV: „Craiova are nevoie de un antrenor obișnuit cu titlurile!”

19.01.2021 | 08:36
Papura ironizat in studiourile TV Craiova are nevoie de un antrenor obisnuit cu titlurile
ADVERTISEMENT

Corneliu Papură a fost subiectul principal de discuție, dar și ținta ironiilor după remiza Craiovei în deplasarea cu Astra Giurgiu, 1-1.

Tehnicianul oltenilor a fost ironizat de Ion Crăciunescu, care a spus că rezultatul final este un scor echilibrat, cum a spus în multe rânduri Corneliu Papură.

ADVERTISEMENT

Totodată, George Florescu, fostul jucător al naționalei României, a comentat și el situația de la Craiova, fiind convins că oltenii au nevoie de un antrenor care să fie obișnuit cu trofeele.

Corneliu Papură, ținta ironiilor în studiourile TV

Ion Crăciunescu este nemulțumit de felul în care Corneliu Papură gestionează meciurile, dar și de ceea ce declara antrenorul la finalul partidelor, iar fostul arbitru l-a ironizat pe tehnicianul oltenilor și după remiza cu Astra:

ADVERTISEMENT

„Un gol excepțional Cicâldău, cu fentă din preluare. S-a văzut că se lucrează la faza defensivă, de-asta și-au luat și gol din fază fixă, ca să îl parafrazez pe Papură. Nu știu dacă a fost ofsaid, nu mă pronunț

Craiova a încercat să mai construiască. Când spune antrenorul că a mai avut ocazii… nu știu ce să spun. Au dominat mai mult, e drept, dar să nu uităm că înainte de egalare, Astra a mai avut o ocazie mare”.

ADVERTISEMENT

„Craiova e departe de ceea ce iubesc suporterii și ce vrea ea. Ea vrea să se bată la titlu și suporterii vor spectacol. Nu am văzut nimic în seara asta, dar așa cum spune antrenorul, îi plac rezultatele echitabile”, l-a înțepat Crăciunescu pe Papură la TV DigiSport.

„Dacă vor să se bată la titlu, au nevoie de un antrenor care e obișnuit cu titlurile”

George Florescu crede că o posibilă venire a lui Laurențiu Reghecampf la Craiova ar fi o mutare bună pentru olteni, mai ales că „Reghe” este obișnuit cu trofeele, iar fostul jucător al naționalei subliniază că Papură nu este un antrenor pentru echipe care se bat la titlu:

ADVERTISEMENT

„Din ceea ce văd la Craiova, treaba stă în felul următor: dacă ei își doresc să se bată la titlu, au nevoie de un antrenor care e obișnuit cu titlurile. Nu îl cunosc pe Papură și nu vreau să vorbesc mai mult despre el.

Nu știu care e situația lui Reghe la arabi, din punct de vedere financiar nu ar avea ce să câștige la Craiova, ci va veni pentru trofee și performanțe, dar trofeele costă bani și va vrea un lot mai bun și mai multă liniște”.

„La FCSB, Gigi Becali a luat spuma din România, tineri foarte buni. A avut răbdare și acum culege roadele. Venirea lui Toni Petrea a fost foarte bună, dar mai ales cea a preparatorului, care i i-a pus pe picioare pe Tănase, Man și Coman.

Ei aveau calități enorme, dar sufereau fizic și psihic, acum lucrurile stau cu totul altfel”, a mai spus George Florescu la TV LookPlus, făcând o paralelă cu situația de la Craiova.


  • (P) Cota BETANO pentru U Craiova – Viitorul: 2,00 este cota pentru “1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT