News

Paranomal. Munţii Bucegi, cartierul general al OZN-urilor?

Centrul energetic din Bucegi a fost subiectul multor studii şi în aceeaşi măsură a dat naştere speculaţiilor.
12.02.2018 | 00:02
Paranomal Muntii Bucegi cartierul general al OZNurilor
ADVERTISEMENT

Se spune că zona este o poartă de ieşire din Universul terestru, ea constituind punctul planetei Terra plasat pe giganticul spaţiu geometric de conexiune universală. Din acest motiv, se vorbeşte foarte mult despre existenţa unor baze OZN aici.

Enigmele din Valea Cerbului

De secole, în Valea Cerbului planează un mister teribil! Printre stânci, în pământ, se găsesc îngropate structuri metalice de provenienţă necunoscută, pe care localnicii le aseamănă unor nave extrapământene. Încă din 1936, a fost alcătuită o echipă de specialişti care au cercetat mai multe cupole metalice de forme ovale, fără uşi şi geamuri, în care se pătrundea prin orificii din vârful con strucţiei.

ADVERTISEMENT

Cercetătorii nu au dormit în interiorul acestora, însă au lăsat peste noapte animale luate drept cobai. Încă de a doua zi, acestea prezentau stări de rău, bube şi le cădea părul. Probele de material aduse în laboratoare pentru analize au oferit concluzii stranii. Era un fel de metal asemănător cuprului, dar care nu putea fi tăiat şi era acoperit de un strat inoxidabil asemănător şmirghelului, fiecare bucată fiind polizată cu o precizie unică, putând tăia geamul ca un cristal. Măsurătorile radioactivităţii din zonă au relevat uriaşe mărimi inexplica bile, în special pe timpul nopţii.

La 30 de ani distanţă, un cutremur devastator a zguduit Valea Cerbului, iar populaţia a fost decimată de boli necunoscute. Cercetările continuă şi astăzi, însă misterul va rămâne multă vreme îngropat în adâncurile văii, deoarece zona a fost declarată secretă. 

ADVERTISEMENT

Paradisul straniu de la Vârful Omu

Mai multe obiecte zburătoare ne conven ţionale au fost semnalate de-a lungul vremii în apropierea Vârfului Omu. Televiziunile şi publicaţiile de specialitate au relatat în dese rânduri aceste fenomene, însă nu au produs şi explicaţiile de rigoare. În lucrările sale, cercetătoarea Cristina Pănculescu a afirmat că „în apropierea Vârfului Omu se află cel mai important centru energetic informaţional natural al Terrei”. Domnia sa a descris o serie de efecte energetice speciale ale cen trului în ca uză surprinse pe peli culă foto şi constatate pe roci cu proprietăţi stranii, prele vate din locul respectiv.

Vizite neaşteptate la Piatra Mare şi la Sfinx

În urmă cu trei ani, un turist se afla pe Vârful Piatra Mare. Privind spre Masivul Postăvaru, a observat apariţia unui obiect luminos, în formă de ou, care se deplasa dezordonat în aer. Masivul Postăvaru este situat între Valea Cheii, Valea Timişului şi Poiana Braşov. Deşi distanţa era destul de mare, acest domn a făcut două fotografii cu telefonul într-un mo ment în care OZN-ul staţionase pentru câteva clipe.

ADVERTISEMENT

Obiec tul de origine necunoscută a putut fi urmărit circa 40 de minute, după care a dispărut. O sesizare aproape similară a fost făcută şi în ziua de 11 sep tembrie 2016, când un grup de turişti a urcat la Sfinx din Bucegi. La ora 10:45, un membru al grupului a remarcat aprinderea unei lumini intens strălucitoare pe direcţia sud-est. Fiind foar te departe, în lipsa unor repere clare, membrii grupului nu au putut estima dimen siunile obiectului.

Pentagonul a lansat un satelit geodezic

Potrivit unor surse neoficiale, o echipă specială din cadrul Departamentului Zero (SRI) a făcut o descoperire monumentală, iar, imediat, pe fir au intrat serviciile secrete americane. Pentagonul a plasat un satelit geodezic deasupra României, şi astfel s-a aflat că în interiorul Bucegilor se află numeroase spaţii goale, de dimensiuni impresionante, total diferite de peşterile obişnuite.

ADVERTISEMENT

Scanarea muntelui prin satelit a dez văluit două bariere energetice de dimensiuni mari realizate de entităţi misterioase, care cu siguranţă deţineau o tehnologie avansată. Prima barieră este precum un zid impene trabil, care blochează gura unui tunel, în timp ce al doilea bloc energetic se manifestă sub for ma unei cupole şi este situat la extremitatea cealaltă a tunelului.
 

ADVERTISEMENT