News

Parastas organizat într-o sală de clasă din Timișoara. Directoarea instituției, acuzată de mai multe nereguli

Un parastas a avut loc recent într-o sală de clasă a unui liceu din Timișoara. Organizatoarea evenimentului, chiar directoarea instituției, este acuzată de mai multe nereguli.
04.01.2022 | 17:57
Parastas organizat intro sala de clasa din Timisoara Directoarea institutiei acuzata de mai multe nereguli
ADVERTISEMENT

Directoarea unui liceu din Timişoara a chemat un preot pentru a oficia slujba de pomenire a mamei sale, chiar într-o sală de clasă a unității de învățământ.

Cadrul didactic și-a prezentat scuze pentru acest lucru, însă nu a vrut să comenteze gestul destul de nepotrivit.

ADVERTISEMENT

De notat faptul că directoarea în cauză este acuzată de angajații școlii că abuzează în diferite moduri de funcția ei.

Directoarea unei școli din Timișoara, acuzată de mai multe nereguli. Recent a organizat un parastas într-o clasă

Conform Antena 3, slujba de pomenire a mamei directoarei a fost susținută în cadrul Liceului Tehnologic Azur din Timişoara.

ADVERTISEMENT

Directoarea Camelia Moţ nu a vrut să vorbească despre gestul de a face pomenirea în școală și a găsit scuze pentru fapta de care s-a aflat în spațiul public.

”Despre comemorarea mamei care s-a dus acum 2 luni îmi cer scuze, chiar nu pot să am o discuție. Îmi pare rău pentru moartea mamei”, a spus Camelia Moţ pentru postul de știri citat.

ADVERTISEMENT

Ce acuzații i se mai aduc directoarei din Timișoara

Același cadru didactic care se află în fruntea liceului din orașul bănățean este acuzata de angajații instituției că abuzează deseori de funcția pe care o deține.

Oamenii spun că i-a pus de mai multe ori să-i plimbe câinele în curtea școlii și chiar să-i spele mașina. În plus, câinele directoarei este prezent în fiecare zi în școală și a fost surprins dormind pe birouri.

ADVERTISEMENT

În replică, directoarea Camelia Moț se apără și susţine că patrupedul este ”mascota școlii”.

Totodată, înainte de Crăciun, directoarea le-a cerut diriginților să le transmită elevilor să cumpere brazi pe care să îi aducă la școală.

”Sugerez tuturor diriginţilor de la clasele de seral să le spuneţi că vine Crăciunul şi că ar fi firesc ca în fiecare clasă, nu cei de la zi care au plantat pomi în curtea şcolii, ci cei de la seral, să aducă un brăduţ în ghiveci, pe care să-l împodobim şi să-l plantăm”, a spus directoarea, potrivit unei înregistrări.

Sursa citată mai notează că un angajat a fost filmat în timp ce spăla mașina directoarei. Întrebată despre acest incident, aceasta a răspuns: ”Nu, mașina a fost sub pomi și aveam niște excremente de păsări, asta a fost”.

ADVERTISEMENT
Tags: