News

Parcare ca în Fast and Furious pentru o șoferiță din Bistrița. Femeia a ajuns la spital cu o fractură

O șoferiță din Bistrița a tras sperietura vieții când a reușit, fără voia sa, o parcare demnă de filmul Fast and Furious, după care a ajuns la spital.
04.09.2023 | 17:56
Parcare ca in Fast and Furious pentru o soferita din Bistrita Femeia a ajuns la spital cu o fractura
Parcare ca în Fast and Furious pentru o șoferiță din Bistrița. Foto: News.ro
ADVERTISEMENT

Cu toate că s-a ales cu o contuzie la coloana cervicală și o fractură la mâna stângă, femeia a ajuns la spital și se află în afara oricărui pericol. Cu toate acestea va ține minte toată viața momentul în care a reușit să ”parcheze” mașina mai abitir ca Vin Diesel. Polițiștii au stabilit că femeia a pierdut de fapt controlul mașinii și a derapat.

Parcare ca în Fast and Furious pentru o șoferiță din Bistrița

S-a trezit proptită într-o mașină parcată regulamentar, într-o poziție cel puțin neobișnuită. Echipele de salvatori au constatat că aceasta se afla singură în mașină în momentul în care produs bizarul accident. Polițiștii vor investiga acum acest caz și vor încerca să afle cum a reușit femeia performanța de a rămâne cu mașina blocată aproape perpendicular de un alt autoturism, conform News.ro.

ADVERTISEMENT

Nu la fel de norocos a fost un șofer beat din din Neamț, care a provocat un accident cu patru răniți, printre care un copil în vârstă de 4 ani. Șoferul a lovit o mașină care circula regulamentar pe DN15 în localitatea Hanganu, iar acum își va petrece noaptea în arest.

În acest accident au fost răniți patru pasageri din mașina lovită de șoferul beat. Polițiștii au stabilit că tânărul de 26 de ani avea o alcoolemie de 1.27 mg/l alcool pur în aerul expirat. Între timp, astfel de șoferi trebuie să știe că premierul Marcel Ciolacu și ministrul de interne Cătălin Predoiu le-au pus gând rău.

ADVERTISEMENT

Asta, pentru că autoritățile  vor să le confiște mașinile dacă vor mai fi prinși drogați sau băuți la volan. Mai mult, vor rămâne fără carnet timp de 10 ani și vor ajunge la închisoare în cazurile grave, fără a avea dreptul să scape de pedeapsă.

“Domnul Cazanciuc ne-a prezentat și modificările legislative în ceea ce privește prevenirea și combaterea traficului și consumului de droguri și este o prioritate legislativă. Vom veni cu această propunere în primele 2 săptămâni ale acestei legislaturi a Parlamentului.

ADVERTISEMENT

Îmi cer scuze, chiar a fost o perioadă destul de încărcată. Vor fi măsuri și pentru cei care vor conduce sub influența alcoolului și sub influența drogurilor, măsuri drastice și propuneri venite și de la colegi.

Așadar, timp de cel puțin 10 ani să nu mai ai dreptul să deții un permis de conducere când vei fi depistat de către poliție într-o astfel de situație și chiar confiscarea autovehiculului pe care îl folosești în momentul infracțiunii“, a declarat Marcel Ciolacu la Antena 3. Ministrul Cătălin Predoiu vorbea în urmă cu două zile pentru prima oară despre confiscarea mașinilor șoferilor drogați sau băuți.

ADVERTISEMENT

”Confiscare obligatorie a mijloacelor de transport în care șoferul a fost depistat cu droguri sau a fost confirmat pozitiv la consum de droguri. Este o prevedere care funcționează și în state membre ale UE. Suspendarea/anularea înmatriculării unei mașini care are RCA, similar soluției actuale la ITP”, declara Cătălin Predoiu.

ADVERTISEMENT
Tags: