Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

“Părintele” Universității Craiova știe de ce Andrei Ivan e inexistent la echipă: „Toți am trecut prin perioade grele”

"Părintele" Universității Craiova, Pavel Badea, știe de ce Andrei Ivan se află într-un moment de cumpănă al carierei sale, unde rezultatele nu mai sunt cele știute deja.
12.04.2024 | 14:50
Parintele Universitatii Craiova stie de ce Andrei Ivan e inexistent la echipa Toti am trecut prin perioade grele
Pavel Badea a spus de ce Andrei Ivan are o perioadă slabă la Craiova / Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Pavel Badea, „părintele Universității Craiova“, a discutat la FANATIK SUPERLIGA despre conul de umbră al lui Andrei Ivan. Într-o discuție telefonică cu Cristi Coste, moderatul emisiunii, acesta a pus forma slabă a lui Ivan pe seama factorilor uzuali.

Andrei Ivan, certitudine cu perioade lungi de umbră

Invitat în platoul FANATIK SUPERLIGA, care poate fi văzută luni, marți și vineri de la 10:30. în direct doar pe FANATIK.ro, Pavel Badea a discutat despre un subiect sensibil pentru gruparea olteană.

ADVERTISEMENT

Pavel Badea a vorbit despre perioadele de umbră în cariera jucătorului oltean la Craiova, care l-a demis pe Ivaylo Petev. Atacantul se află într-o situație stranie pentru un atacant, cu doar 3 goluri în 29 de meciuri în SuperLiga.

„Andrei Ivan este un jucător cu reale calități. El a demonstrat în anii trecuți că are o valoare certă. Din nefericire, a traversat și, cred eu, în continuare că traversează o pasă proastă. O lipsă de formă. Nu putem să punem la îndoială calitățile lui Ivan.

ADVERTISEMENT

Cred că atunci când va depăși această umbră de formă și va redeveni jucătorul pe care l-am observat în ultimii ani, Universitatea Craiova va arăta mult mai bine. Acest campionat nu a fost cel mai bun al lui.”a spus Pavel Badea, în direct la FANATIK SUPERLIGA.

Pavel Badea, susținere pentru Andrei Ivan

Fostul jucător de legendă al Craiovei a spus că Ivan, pe care Mihai Rotaru pariază, nu poate fi criticat pentru perioada proastă. Pavel Badea a spus că astfel de perioade apar în cariera tuturor jucătorilor, mai mult sau mai puțin.

ADVERTISEMENT

De asemenea, “părintele” Craiovei i-a enumerat calitățile lui Andrei Ivan care l-au făcut consacrat la Craiova. Acesta i-a nominalizat viteza, tehnica și influența în vestiar a lui Andrei Ivan, care pare că nu se regăsește.

„Dacă ne uităm pe datele statistice ale lui Ivan, are tot timpul aport mare de goluri la echipă, aport de pase de gol. Un jucător foarte util grupului cu calități deosebite, de viteză, de tehnică.

ADVERTISEMENT

Este jucător certitudine, din nefericire toți care am jucat fotbal am trecut prin perioade grele, important e să le depășești cât mai rapid.“, a spus Pavel Badea în direct.

Pavel Badea a vorbit despre subiectele fierbinți de la Craiova

ADVERTISEMENT