News

Părinții Gabrielei Rîpan, reacție sfâșietoare la aflarea pedepsei celui care le-a ucis fata. Cât trebuie să stea după gratii Tudor Cîrje

Părinții Gabrielei Rîpan au aflat ce pedeapsă a primit cel care le-a ucis fiica.
05.06.2021 | 16:23
Parintii Gabrielei Ripan reactie sfasietoare la aflarea pedepsei celui care lea ucis fata Cat trebuie sa stea dupa gratii Tudor Cirje
Părinții Gabrielei Rîpan au aflat ce pedeapsă a primit cel care le-a ucis fiica. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Părinții Gabrielei Rîpan au aflat care este pedeapsa pentru cel care le-a ucis fiica, acum doi ani, într-un accident rutier. Tudor Cîrje a aflat care este pedeapsa din partea magistraților.

Ce pedeapsă a primit tânărul care conducea

Aceștia au așteptat mai bine de cinci ore până să afle verdictul, iar ei au mers special de la Suceava în Cluj, pentru a fi prezenți în momentul în care se dă sentința.

ADVERTISEMENT

Tudor Cîrje a fost condamnat la 2 ani și șase luni de închisoare, motiv de nemulțumire pentru Vasile și Liliana Rîpan, care doreau o pedeapsă mult mai mare.

De asemenea, acesta a rămas fără dreptul de a conduce pentru trei ani de zile, după accidentul în care o fată și-a pierdut viața.

ADVERTISEMENT

„Condamnă pe inculpatul C.T. Ş., la pedeapsa de: -2 (doi) ani şi 6 (şase) luni închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă prev. de art. 192 alin. 1 şi 2 C.pen. cu aplicarea art. 396 alin. 10 C.proc.pen.

În temeiul art. 67 alin. 2 C.pen., aplică inculpatului pedeapsa complementară a interzicerii dreptului prevăzut de art. 66 alin. 1 lit. g) C.pen., respectiv dreptul de a conduce autovehicule, pe o durată de 3 ani, a cărei executare va începe după executarea pedepsei închisorii (…)”, se arată în decizia instanței, conform Realitatea Plus.

ADVERTISEMENT

Părinții Gabrielei Rîpan, reacție sfâșietoare la aflarea pedepsei

Părinții fetei au început să plângă atunci când s-a dat verdictul, iar ei consideră că pedeapsa a fost una prea blândă. Ei le-au spus jurnaliștilor că Tudor Cîrje va întoarce acasă, chiar dacă va avea o pedeapsă mai mare.

„Fetița noastră nu mai este, el , indiferent de pedeapsă, se întoarce acasă. Pe fetița noastră nu o aduce nimeni înapoi”, au declarat părinții Gabrielei Rîpan.

ADVERTISEMENT

Gabriela Rîpan, fata celor doi, a murit în urma unui accident rutier tragic, petrecut în iarna anului 2019, când aceasta împlinise 18 ani. Părinții i-au cumpărat o mașină nouă, un Mercedes.

Aceasta și-a invitat un prieten să facă o plimbare, dar urmarea a fost una tragică. Băiatul, care avea 19 ani la acel moment, a pierdut controlul volanului, din cauza vitezei execesive.

Gabriela Rîpan, care se afla în dreapta, a fost ucisă de loc. La rândul lui, Tudor Cîrje a fost rănit grav. Ulterior, el a fost cercetat penal pentru moartea prietenei sale.

Mai mult, părinții au cerut schimbarea încadrării faptei, de la ucidere din culpă, la omor. Acesta își va petrece doi ani și jumătate după gratii.

ADVERTISEMENT
Tags: