Life

Părinții lui Smiley nu mai post sta departe de Josephine și au decis să se mute în București: „A fost investiția lor”

Josephine a cucerit pe toată lumea, astfel că părinții lui Smiley au hotărât să fie mai aproape de nepoată și se mută lângă artist și Gina Pistol.
03.02.2023 | 12:01
Parintii lui Smiley nu mai post sta departe de Josephine si au decis sa se mute in Bucuresti A fost investitia lor
Smiley și Gina Pistol vor avea încă un ajutor în creșterea lui Josephine. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Schimbări majore au loc în viața lui Smiley. În plan profesional, are proiecte în țară și în străinătate, iar viața de familie este mai înfloritoare ca niciodată.

Smiley și Gina, noi ajutoare în creșterea lui Josephine. Părinții artistului se mută mai aproape

Smiley, Gina Pistol și Josephine formează o familie împlinită. Micuța îi surprinde în fiecare zi cu cât de multe crește și se dezvoltă, iar artistul și vedeta Antena 1 sunt gata să facă și nunta. 

ADVERTISEMENT

Gina Pistol are toate motivele să-și dorească să-l numească pe Smiley soțul său, căci acesta o cucerește în fiecare zi cu grija pe care o poartă fiicei lor. Cântărețul este tatăl perfect și se implică în totalitatea în creșterea micuței.

„Sunt implicat total. Fac tot ce trebuie. Tot ce vreau eu, tot ce vrea ea. Rămân și cu ea singur. Diminețile sunt ale noastre. Tot timpul dansăm, desenăm. Are un simț artistic deosebit.

ADVERTISEMENT

Aproape în fiecare săptămână rămâi șocat de ceva: a învățat singură să danseze, cântă, fredonează piese, le prinde foarte repede. Totul e nou pentru mine. În fiecare săptămână învață cuvinte. E un copil deosebit”, a declarat Smiley pentru Unica. 

„A fost investiția lor”

În aceste condiții, nu este de mirare că și bunicii își doresc să petreacă timp cu Josephine. Prin urmare, părinții lui Smiley au hotărât să-și cumpere o casă mai aproape de cea a artistului.

ADVERTISEMENT

„Avem un program echilibrat. Avem timp să petrecem și împreună, separat sau toți trei și cu familia extinsă.

Părinții mei sunt topiți, sunt fascinați de tot ce se întâmplă. În curând se vor muta mai aproape de noi. Casa a fost investiția lor. E o chestie la care am convenit împreună”, a adăugat vedeta Pro TV.

ADVERTISEMENT

Ajutorul părinților va fi binevenit pentru Smiley și Gina Pistol, mai ales că artistul este tot mai des plecat în ultimul timp, având proiecte muzicale și în străinătate.

„Plec constant. Săptămâna trecută m-am întors de la Londra. Urmează să mai merg în America, apoi iar la Londra”, a spus Smiley.

ADVERTISEMENT