Life

Gina Pistol și Smiley se pregătesc să se căsătorească. Ce spune vedeta depre rochia de mireasă

Gina Pistol și Smiley sunt împreună de mai bine de șapte ani, iar în urmă cu aproape doi ani au devenit și părinți pentru prima oară. Totuși, cei doi nu s-au căsătorit până acum.
02.02.2023 | 10:02
Gina Pistol si Smiley se pregatesc sa se casatoreasca Ce spune vedeta depre rochia de mireasa
Gina Pistol și Smiley se pregătesc să se căsătorească. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Smiley și Gina Pistol se cunoșteau de mai multă vreme, însă a durat ceva timp până când unul dintre ei a făcut primul pas.

Smiley și Gina Pistol vor să se căsătorească

Chiar vedeta de la Antena 1 a vorbit la un moment dat despre începutul relației cu artistul, iar lucrurile erau destul de complicate pe atunci.

ADVERTISEMENT

Totuși, Gina Pistol și-a făcut curaj, așa că într-o seară a decis să îi gătească artistului un preparat inedit, iar acesta nu a stat prea mult pe gânduri până să accepte invitația.

Ulterior, lucrurile au decurs normal întrei cei doi și iată că acum, relația lor este una mai solidă ca oricând. De asemenea, de când au devenit părinți, ambii parteneri sunt mult mai apropiați și petrec și mai alt timp împreună ca oricând.

ADVERTISEMENT

Josephine urmează să împlinească în curând doi ani, însă chiar și așa, mulți se întreabă când vor face cei doi iubiți pasul cel mare, având în vedere că deja sunt o familie.

Și iată că Gina Pistol a decis să vorbească public despre acest lucru. Într-un interviu acordat pentru Spynews, vedeta a dezvăluit că cei doi au în plan să se căsătorească cât de curând.

ADVERTISEMENT

Ce spune Gina Pistol despre nunta cu Smiley

Gina Pistol, care a împlinit la finele anului trecut 42 de ani, nu a spus o dată fixă și nici nu s-a gândit la rochia de mireasă prea mult, cert este că timpul nu este un aliat pentru ei.

Vedeta nu realizează cât de repede trec zilele, iar Smiley este extrem de ocupat, așa că nu este clar când va avea loc și marele eveniment din viața lor.

ADVERTISEMENT

”Da, plănuim să facem și nunta. Nu știu cum va arăta rochia de mireasă, nu știu însă când că nu știu cum vom face cu timpul, deja Andrei a intrat în pâine, eu nici nu știu când a trecut luna ianuarie, că uite că s-a dus și luna ianuarie și n-am înțeles nimic din ea”, a spus Gina Pistol, pentru Spynews.

Printre altele, vedeta a mai vorbit și despre fiica lor, care urmează să împlinească doi ani. Gina Pistol spune că nu realizează cât de repede s-au scurs ultimii doi ani, iar Josephine este din ce în ce mai activă.

Micuța dansează de dimineața până seară, pe muzica tatălui său și este extrem de activă, ba chiar a început să și spună câteva cuvinte din piesele artistului, însă care nu se înțeleg prea bine.

ADVERTISEMENT