Sport

Pariorul care a dat lovitura! A prins cota 10 în 20 minute

Un parior din România a dat lovitura la meciul Manchester United – Leeds United, din prima etapă a noului sezon în Premier League.
14.08.2021 | 16:37
Pariorul care a dat lovitura A prins cota 10 in 20 minute
ADVERTISEMENT

Manchester United este o echipă ofensivă. A avut a doua cea mai bună linie de atac în sezonul precedent, iar acest lucru l-a convins pe un parior să forțeze o cotă impresionantă.

La meciul de pe Old Trafford, din prima etapă a noului sezon în Premier League, un bucureștean a mizat aproape 500 de lei pe o cotă de 10. A câștigat o sumă importantă.

ADVERTISEMENT

Cum a dat lovitura un parior, încă din prima etapă din Premier League

Meciul dintre Manchester United și Leeds United din etapa inaugurală a sezonului 2021/2022 din Premier League, era atractiv din mai multe puncte de vedere.

În primul rând era firesc ca echipa gazdă să înscrie multe goluri. Numai în sezonul precedent ”diavolii din Manchester” au înscris 73 de goluri, având a doua cea mai bună ofensivă din Premier League, după campioana City.

ADVERTISEMENT

Era de așteptat și debutul lui Jadon Sancho în tricoul trupei pregătite de Ole Gunnar Solkjaer și era de urmărit și prestația lui Paul Pogba, omul care încearcă să plece de pe Old Trafford, dar nu poate să rupă contractul.

Mai adăugăm și faptul că vizitatoarea, Leeds United, a încasat în sezonul trecut nu mai puțin de 54 de goluri, având astfel cea mai slabă defensivă dintre echipele clasate pe primele 11 locuri în Premier League.

ADVERTISEMENT

Un împătimit al campionatului Angliei, care pare că era la curent cu aceste date statistice, a pariat aproape 500 de lei pe o cotă de 10 și a prins-o. Peste 5,5 goluri a fost pontul pe care a mers bucureșteanul.

A câștigat peste 1.000 de euro în 20 de minute

Dacă la pauză era 1-0 pentru Man United, prin golul lui Fernandes, din minutul 30, ce s-a întâmplat în repriza a doua este aproape ireal.

ADVERTISEMENT

În doar 20 de minute s-au înscris 5 goluri, exact de câte avea nevoie pariorul pentru a încasa peste 4.700 de lei.

În minutul 48 Ayling egala pentru Leeds, dar Greenwood (min. 52), Fernades (54 și 60) și Fred (68) au înscris și l-au făcut fericit pe fan parior.

Meciul s-a terminat cu scorul de 5-1 pentru Manchester United care a făcut o repriză a doua imprsionantă. Bruno Fernandes a reușit un hattrick, iar Paul Pogba a contribuit la victoria diavolilor cu patru pase decisive.

ADVERTISEMENT
Tags: