Life

Paris Hilton, în rochie de mireasă! Detalii despre nunta ei fabuloasă. Cine este soțul

Paris Hilton a devenit mireasă pe 11 noiembrie 2021! Nunta ei a acaparat atenția presei din Statele Unite, iar vedeta a postat prima imagine în rochia albă, surprinzându-și fanii.
12.11.2021 | 11:43
Paris Hilton, ipostaze alături de soțul ei, Carter Reum. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Paris Hilton a spus cel mai emoționant „Da” din viața ei. Moștenitoarea imperiului Hilton s-a căsătorit cu Carter Reum, iar diva le-a împărtășit fanilor de pe Instagram prima imagine de la nunta ei fabuloasă.

Cuplul format de Paris și Carter a petrecut până în zori la moșia din Bel-Air a răposatului ei bunic, Barron. Mireasa a purtat o rochie de prințesă, semnată Oscar de la Renta.

ADVERTISEMENT

Paris i-a ținut pe toți în suspans până în ultima clipă, anunțând târziu data nunții sale. „Eternitatea mea începe de astăzi, 11/11”, a scris Paris la imaginea în care fanii au putut vedea partea de sus a rochiei de mireasă.

Paris Hilton a devenit mireasă. Nunta a avut loc în Beverly Hills

Cuplul a spus „Da” în fața persoanelor dragi lor. Cei doi au fost înconjurați de prieteni și familie. Domnnișoarele de onoare au fost Tessa Grafin von Walderdorff (soția fratelui Barron Hilton), Farrah Aldjufrie, fiica lui Kyle Richards și Whitney Davis.

ADVERTISEMENT

Ceremonia religioasă a avut loc la Biserica Good Sherpherd din Beverly Hills, locul unde familia Hilton merge des când este vorba despre astfel de evenimente.

Paris Hilton sa logodit cu Carter Reum în luna februarie 2021, în tmpul unei călătorii într-un paradis tropical. Soțul ei a cerut-o în căsătorie într-un cadru idilic, iar diva a acceptat imediat, notează Revista Hello!.

ADVERTISEMENT
paris hilton mireasă
Prima imagine cu Paris Hilton în rochie de mireasă. Foto: Instagram

Cine este Carter Reum, soțul divei

„Când îți găsești sufletul pereche, nu doar că o știi. O simți. Iubirea mea și cu mine suntem împreună încă de la prima noastră întâlnire. De ziua mea, el a aranjat o excursie specială într-un paradis tropical”, a spus Paris, în urmă cu câteva luni, despre logodna ei.

Cine este, însă, bărbatul alături de care Paris speră să își petreacă tot restul vieții? Potrivit presei americane, Carter Reum este, la rândul său, un băiat de bani gata.

ADVERTISEMENT

Soțul blondinei este fiul lui Bob Reum, fostul președinte și CEO al Amsted Industries, cu sediul în Chicago, una din cele mai mari întreprinderi din State. Business-ul este evaluat în prezent la 4 miliarde de dolari, conform Forbes.

Carter Miliken Reum este în același timp un cunoscut autor și investitor american. El a fondat societatea M13 Ventures. Din CV-ul său mai reiese că a studiat la Columbia University. Pe lângă afaceri, scrie din când în când pentru publicații precum Huffington Post și Inc. Magazine.

 

ADVERTISEMENT
Tags: