Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Pariul făcut în direct de Vivi Răchită despre situația lui Petev la Craiova. „Gata, batem palma”

Vivi Răchită a făcut un pariu în direct despre situația lui Ivaylo Petev la Universitatea Craiova și a dezvăluit ce va face dacă bulgarul va termina pe podium.
09.02.2024 | 08:00
Pariul facut in direct de Vivi Rachita despre situatia lui Petev la Craiova Gata batem palma
Pariul făcut în direct de Vivi Răchită despre situația lui Petev la Craiova. „Gata, batem palma”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Coleg cu Ivaylo Petev la Litex în Bulgaria, Vivi Răchită a făcut un pariu în direct la FANATIK SUPERLIGA despre situația de la Universitatea Craiova. Acesta nu crede că tehnicianul bulgar va termina cu formația din Bănie pe podium și a dezvăluit ce va face dacă va pierde pariul.

Pariul făcut în direct de Vivi Răchită despre situația lui Petev la Craiova. „Gata, batem palma”

Ivaylo Petev a câștigat la Sfântu Gheorghe și risipește din emoțiile pentru play-off după 3-1 cu Sepsi OSK. Tehnicianul bulgar a fost lăudat de Sorin Cârțu pentru schimbările din primul „11”, însă Vivi Răchită continuă să nu aibă mare încredere în fostul său coleg.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, Vivi Răchită a făcut un pariu în direct despre locul pe care va termina Universitatea Craiova în sezonul 2023-2024 din SuperLiga. Acesta a promis că dacă va pierde va veni la FANATIK SUPERLIGA cu un tricou de la Litex pe care va scrie Ivaylo Petev.

„Dacă termină Petev pe primele două locuri îmi fac tricou cu Petev și vin cu el în emisiune îmbrăcat cu el. Petev îmi scriu, mai am tricouri de la Litex. Merge și primele trei, primele trei locuri vor fi FCSB, CFR și Rapid. Scriu Ivaylo Petev și ceva în bulgară”, spune Vivi Răchită  la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct de la ora 10:30 în fiecare luni, marți și vineri pe FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

Ce a spus Ivaylo Petev după Sepsi – U Craiova: „Am dat dovadă de personalitate”

Universitatea Craiova câștiga pentru prima dată în 2024 și privește cu optimist spre derby-ul studențesc cu U Cluj. Oltenii se vor revedea cu foști colegi precum Ante Roguljic, Bogdan Vătăjelu, Ovidiu Bic, Bogdan Mitrea și Dan Nistor.

Ivaylo Petev s-a enervat la una dintre greșelile „alb-albștrilor”, însă este mulțumit că într-un final au reușit să câștige. Acesta a mărturisit că una dintre problemele elevilor săi este și cea mentală, iar acum speră ca victoria a rezolvat această situație.

ADVERTISEMENT

„Am repetat și astăzi una dintre greșelile din trecut. Le-am permis să facă 1-0. Important este că am revenit. Cred că a fost un meci plăcut pentru spectatori, nu și pentru antrenori. A fost o partidă deschisă. Au avut și ei ocazii la scorul de 1-1. Dar importantă e victoria! Am dat dovadă de personalitate.

Mi-am ieșit din minți la greșeala lu Markovic! Pentru noi n-a fost deloc bine. Am primit multe goluri din cauza erorilor personale. Dar noroc că am revenit în meci

ADVERTISEMENT

Poate acum vom juca cu mai multă încredere. Era și o problemă pe partea mentală”, a spus Ivaylo Petev la sfârșitul confruntării cu Sepsi Sfântu Gheorghe.

ADVERTISEMENT
Tags: