Fotbal international

Pariul nebun al bunicului lui Harry Wilson! „Cormoranul” împrumutat la Bournemouth i-a adus 125.000 de lire sterline bătrânului. VIDEO

09.01.2020 | 10:48
Pariul nebun al bunicului lui Harry Wilson! „Cormoranul” împrumutat la Bournemouth i-a adus 125.000 de lire sterline bătrânului. VIDEO
Harry Wilson. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Harry Wilson este una dintre tinerele speranțe ale lui Liverpool, iar Jurgen Klopp îl apreciază extrem de mult. În actualul sezon de Premier League, tânărul mijlocaș a fost împrumutat la Bournemouth, pentru a căpăta mai multă experiență.

Însă starul acestei povești nu este el, ci bunicul fotbalistului! Acesta a făcut un pariu nebun pe vremea când nepotul său avea doar un an și jumătate.

ADVERTISEMENT

Pariul nebun al bunicului lui Harry Wilson

Bunicul lui Harry Wilson a plasat un pariu de 50 de lire sterline pe faptul că nepotul său va ajunge să joace în naționala Țării Galilor. Pariul bătrânului i-a ieșit chiar mai devreme decât se aștepta, Harry Wilson fiind cel mai tânăr debutant din istoria selecționatei lui Ryan Giggs (16 ani și 227 de zile).

Bunicul lui Harry Wilson a povestit toată întâmplarea: „Când avea în jur de un an și jumătate obișnuia să se joace cu mingea de fotbal înainte să învețe să meargă. M-am dus la casa de pariuri William Hill în orașul Wrexham și i-am întrebat cum pot plasa pariul.

ADVERTISEMENT

Nu aveau nicio idee despre asta și managerii m-au pus în legatură la Londra. Mi-au dat o cotă de 2,500 pentru ca un copil de un an și jumătate să ajungă să joace în naționala de fotbal a Țării Galilor. Am pus 50 de lire!”.

  • 22 de ani a împlinit Harry Wilson pe 22 martie

„Când avea 12 ani m-am dus din nou la pariuri!”

Când Harry Wilson avea 12 ani și era deja în Academia de Fotbal a lui Liverpool, bunicul său a mers din nou la casa de pariuri pentru a plasa o nouă miză, dar a fost refuzat:

ADVERTISEMENT

„După ce Harry a intrat în Academia lui Liverpool, abilitățile sale s-au dezvoltat enorm. Avea vreo 12 ani și m-am dus din nou la William Hill să repet pariul. M-au refuzat. Mi-au spus că deja am un astfel de pariu destul de consistent cu ei”.

Bătrânul a relatat și momentul în care Harry a debutat pentru naționala Țării Galilor, cu tot cu emoțiile pe care le-a avut pentru nepotul său: Aveam emoții pentru că a trebuit să aștept 86-87 de minute până să intre pe teren și eram panicat că deja se făcuseră două schimbări. M-am gandit că nu o să reușească.

Dar când a intrat mi-am pus un pahar cu vin. Eram un bunic mândru și cu 125.000 de lire în buzunar. Îi spusesem șefului meu că dacă Harry intră pe teren, nu mă mai întorc la muncă. M-am retras cu un an înainte de vârsta pensionării”, a fost povestea spusă de bunicul lui Harry Wilson.

ADVERTISEMENT
  • 2 goluri în 13 partide are Harry Wilson pentru naționala Țării Galilor

Harry Wilson, puștiul minune din Academia lui Liverpool

Harry Wilson a fost împrumutat de-a lungul timpului la mai multe performanțe, dar a început să se afirme încă de anul trecut când a evoluat pentru Derby County. În echipa „berbecilor” condusă de Frank Lampard și alături de Mason Mount, Wilson a devenit un om de bază la Derby County și i-a ajutat să prindă play-off-ul pentru locul 3 din Championship, ultimul care duce în Premier League.

Harry Wilson s-a remarcat prin loviturile libere impecabile pe care le bate cu piciorul stâng, dar și pentru inteligența sa din joc. În actualul sezon de Premier League, Wilson a reușit să înscrie de șase ori pentru Bournemouth.

ADVERTISEMENT
  • 25.000.000 de euro este cota de piață a lui Harry Wilson, conform transfermarkt.com
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri