Sport

Patrick Kluivert, impresionat de CFR Cluj: “A jucat bine! Sunt mulţumit cu 1-1!”

Fostul atacant olandez, Patrick Kluivert, actualul antrenor de la Adana Demirspor, a declarat că CFR Cluj a evoluat foarte bine şi consideră că 1-1 este un rezultat just.
27.07.2023 | 22:52
Patrick Kluivert impresionat de CFR Cluj A jucat bine Sunt multumit cu 11
Patrick Kluivert, impresionat de CFR Cluj: "A jucat bine! Sunt mulţumit cu 1-1!". Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Fostul legendar atacant din Ţările de Jos, Patrick Kluivert, a preluat în această vară banca tehnică a celor de la Adana Demirspor. Iar primul meci oficial al olandezului a fost în Gruia, cu CFR Cluj, în turul doi preliminar din Conference League.

Patrick Kluivert, impresionat de CFR Cluj: “Am un sentiment bun după acest 1-1!”

Kluivert a declarat la finalul meciului de la Cluj că 1-1 este un rezultat corect, fiind impresionat de modul în care a arătat CFR Cluj. Antrenorul turcilor este mulţumit înainte de retur:

ADVERTISEMENT

“Ne-am păstrat luciditatea. Am jucat aşa cum ne-am propus. Sunt mulţumit cu acest 1-1. Ambele formaţii au avut ocazii bune. Portarul nostru a avut câteva intervenţii bune, la fel şi al lor.

Am un sentiment bun după acest 1-1. CFR Cluj a venit după două rezultate bune, a jucat bine, am jucat şi noi bine. 1-1 este un rezultat corect. Normal că ne dorim mai mult.

ADVERTISEMENT

Avem planuri mari. Este primul nostru meci oficial. Vrem să ne clasăm mai bine în campionatul Turciei anul trecut şi să ajungem cât mai departe în Conference League”, a spus Kluivert la finalul meciului.

CFR Cluj, retur de foc în Turcia!

CFR Cluj a deschis scorul în minutul 6 prin Jefte Betancor. Ardelenii au avut şansa desprinderii, dar Cristi Manea a ratat şansa desprinderii. Turcii au egalat cu un sfert de oră înainte de final prin Strambouli.

ADVERTISEMENT

Returul va avea loc joia viitoare, pe 3 august, în Turcia. Confruntarea este programată de la ora 21:00, iar CFR Cluj are nevoie de victorie pentru a merge mai departe. În caz de egalitate, meciul intră în prelungiri.

Echipele româneşti, fără înfrângere în Europa!

CFR Cluj are un start convingător de sezon. Echipa lui Andrea Mandorlini are maximum de puncte după primele două etape din SuperLiga, iar prestaţia din meciul cu Adana Demirspor a fost excelentă.

ADVERTISEMENT

Echipele româneşti nu au pierdut în Conference League. FCSB, Farul Constanţa şi Sepsi Sf. Gheorghe s-au impus în faţa celor de la CSKA 1948, Urartu şi CSKA Sofia, în timp ce Clujul a remizat cu Adana.

ADVERTISEMENT