Sport

Patrick Mouratoglou, dezvăluiri cutremurătoare: „Am vrut să mor!”

Patrick Mouratoglou a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre viața personală. Antrenorul francez a mărturisit că tenisul l-a salvat într-un moment critic.
12.12.2023 | 18:45
Patrick Mouratoglou dezvaluiri cutremuratoare Am vrut sa mor
Patrick Mouratoglou a făcut dezvăluiri tulburătoare. Antrenorul francez a făcut mărturisiri despre viața personală. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Patrick Mouratoglou a făcut dezvăluiri tulburătoare despre viața personală chiar în ziua în care TAS a anunțat data la care Simona Halep va fi audiată în cazul de dopaj. Antrenorul de tenis francez este privit cu suspiciuni de către români, deoarece este asociat cu suspendarea drastică de 4 ani primită de Halep pentru dopaj.

Patrick Mouratoglou, dezvăluiri cutremurătoare: „Am vrut să mor!”

Patrick Mouratoglou a fost cooptat în staff-ul Simonei Halep în aprilie 2022. La câteva luni distanță, dubla campioană de Grand Slam a fost depistată pozitiv cu roxadustat. Antrenorul francez și-a recunoscut vinovăția pentru că el, alături de fizioterapeuta Candice Gohier, i-au dat Simonei Halep suplimentul care s-a dovedit a fi contaminat cu o substanță interzisă.

ADVERTISEMENT

Fost antrenor și al Serenei Williams, Patrick Mouratoglou a dezvăluit că a avut mari probleme înainte de a descoperi tenisul. Antrenorul francez începuse să creadă că moartea reprezintă singura soluție.

„Tenisul m-a salvat, fără îndoială! Într-o perioadă în care eram extrem de timid și incapabil să interacționez cu oamenii, am fost îndeajuns de norocos să am terenul de tenis. Un loc în care m-am putut simți puternic.

ADVERTISEMENT

Deci nu a fost totul chiar atât de negru. Am reușit să respir și să mă simt viu, deci tenisul mi-a salvat viața. Viața mea a fost un coșmar fără sfârșit. Voiam să mor și nu vedeam nicio ieșire”, a spus Patrick Mouratoglou pe Instagram.

Simona Halep va rata Australian Open 2024

În cursul zilei de marți, 12 decembrie, Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a actualizat lista de audieri pentru următoarele luni. Pe listă a apărut și cazul de dopaj al Simonei Halep, iar audierilor vor avea loc în perioada 7-9 februarie 2024.

ADVERTISEMENT

Astfel, Simona Halep va rata pentru al doilea an la rând turneul de la Australian Open, primul Grand Slam al anului. Competiția de la Antipozi este programată în perioada 14-28 ianuarie 2024.

Agenția Internațională de Integritate a Tenisului (ITIA) a cerut o suspendare de 6 ani pentru Simona Halep. În cele din urmă, românca a primit o suspendare de 4 ani, însă în apelul depus la TAS, sportiva născută la Constanța a cerut ca decizia ITIA să fie anulată și sancțiunea să fie redusă.

ADVERTISEMENT

Pe lângă suspendarea de 6 ani, ITIA a cerut anularea rezultatelor înregistrate de Simona Halep în perioada martie – septembrie 2022. Este foarte probabil ca ITIA să-și mențină solicitările și la noile audieri care vor avea loc la TAS.

ADVERTISEMENT