Life

Patrizia Paglieri de la Asia Express, dezvăluiri despre iubitul ei: „Îmi împart viața între el și bucătărie”

Patrizia Paglieri, concurenta de la Asia Express 4, a făcut dezvăluiri despre iubitul ei, cu care este împreună de câțiva ani.
19.10.2021 | 12:38
Patrizia Paglieri de la Asia Express dezvaluiri despre iubitul ei Imi impart viata intre el si bucatarie
ADVERTISEMENT

Patrizia Paglieri (55 de ani) are un iubit cu care este împreună de câțiva ani. Concurenta sezonului patru Asia Express își vizitează regulat partenerul, ori de câte ori are ocazia.

Cei doi nu sunt de aceeași vârstă, iubitul ei fiind cu doi ani mai tânăr. Fosta jurată de la MasterChef România a oferit câteva detalii despre bărbatul din viața ei în cadrul unui interviu.

ADVERTISEMENT

Patrizia Paglieri, detalii despre iubitul ei

Patrizia Paglieri a vorbit despre iubitul ei din Sicilia. Cei doi sunt împreună de patru ani, iar concurenta de la Asia Express face naveta între România și Italia pentru a-l vedea pe partenerul ei.

Fosta jurată de la Pro TV a recunoscut că pandemia a făcut ca lucrurile să devină mai dificile din cauza restricțiilor de circulație, dar acum situația este mai bună.

ADVERTISEMENT

Patrizia Paglieri a declarat că nu îi place să-și expună viața personală și de aceea nu a vorbit până acum despre el. Aceasta îl va vizita pe bărbat în perioada următoare.

„Nu lucrăm în acelaşi domeniu. El e mai mic ca mine, are 53 de ani şi locuieşte în Agrigento. Suntem de patru ani împreună, însă cu pandemia asta a fost mai greu şi acum suntem mai bine.

ADVERTISEMENT

Noi suntem mai rezervaţi, nu ne place să ne expunem viaţa particulară. O să plec din nou la el zilele acestea, un pic acolo la el, un pic aici la noi, când vine el, când mă duc eu.

Nu am o problemă că e mai mic decât mine. Îmi împart viaţa între el şi bucătărie, afacerea cu mâncare pe care o am acasă”, a declarat Patrizia Paglieri pentru click.ro.

ADVERTISEMENT

Patrizia Paglieri, despre mutarea în România

Patrizia Paglieri a vorbit, cu ceva timp în urmă, despre cât de greu i-a fost să se mute din Italia. Celebrul chef locuiește în România din 1993, însă a durat destul de mult până a reușit să se adapteze acestei schimbări.

„Primii ani au fost destul de dificili – și cu limba română, și cu tot. În 1993 nu era ca la Sanremo aici! Dar între timp m-am obișnuit și mi-a fost bine.

Și în momentul în care am deschis și ristorante a fost chiar foarte bine, pentru că în acel moment aveam și activitate și nu mă mai plictiseam.

(…) Viața noastră este aici, aici avem toți prietenii, Francesco s-a născut aici. În Italia taxele sunt foarte mari. Aici este viața mea!”, a declarat Patrizia Paglieri pentru restograf.ro, anul trecut.

ADVERTISEMENT
Tags: