Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Patronul lui Sepsi, reacție spumoasă după 3-0 cu Dinamo: “Lovitura ucigașă”

Laszlo Dioszegi a avut o reacție spumoasă după victoria cu 3-0 în fața celor de la Dinamo.
02.08.2023 | 09:19
Patronul lui Sepsi reactie spumoasa dupa 30 cu Dinamo Lovitura ucigasa
Reacție spumoasă a patronului de la Sepsi după victoria cu Dinamo.
ADVERTISEMENT

Patronul clubului a avut o reacție spumoasă legată de performanța echipei sale. Sepsi OSK a învins-o pe Dinamo, în meciul cu numărul 3 din SuperLiga, scor 3-0. Echipa din Sfântu Gheorghe nu a avut un meci ușor, în ciuda rezultatului.

7 meciuri fără gol primit pentru Sepsi

Laszlo Dioszegi a intrat în direct, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI și a discutat despre echipa pe care o patronează. Finanțatorul celor de la Sepsi OSK a oferit o statistică interesantă în direct, lucru care arată cât de bine evoluează echipa pe plan defensiv. De asemenea, cele 7 meciuri oficiale fără gol primit se datorează și formei pe care o are portarul, Roland Niczuly.

ADVERTISEMENT

“De 7 meciuri nu am primit gol. Nici în finala Cupei României și Supercupă, nici în campionat și nici în Conference League. Niczuly are în jur de 700 de minute fără gol primit. Afirm că este unu dintre cei mai buni portari din SuperLiga. Sunt mândru că a reușit să închidă gura tuturor celor care l-au contestat. Chiar și unii suporteri de-ai noștri nu au avut încredere în el.”, a declarat Laszlo Dioszegi, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Reacția lui Dioszegi după 3-0 cu Dinamo

Patronul de la Sepsi se aștepta la un meci puțin mai dificil, având în vedere faptul că echipa sa a evoluat și în Conference League. Gruparea de la Sfântu Gheorghe încă se resimțea după duelul cu CSKA Sofia și nu credea că poate scoate un rezultat atât de bun contra celor de la Dinamo. Astfel, Dioszegi a oferit o reacție spumoasă legată de acest lucru.

ADVERTISEMENT

“Nu mă așteptam. Sincer, după meciul extraordinar făcut joi, la Sofia, eram sigur că echipa o să fie obosită și o să fie un meci foarte greu. Asta și din cauza faptului că Dinamo a jucat bine în partidele de până atunci. Din fericire pentru noi, adversarii nu au reușit să creeze multe faze și mă bucur că nu au marcat.”, a spus patronul celor de la Sepsi.

Patronul lui Sepsi mulțumit de echipa lui Ciobotariu

Patronul echipei din Sfântu Gheorghe este mulțumit de evoluția jucătorilor săi. Finanțatorul celor de la Sepsi s-a bucurat pentru modul în care Liviu Ciobotariu a tratat partida cu Dinamo. Dioszegi consideră ca tactica folosită în meciul etapei cu numărul 3 din SuperLiga s-a dovedit a fi una foarte eficientă și datorită acestui lucru au reușit să marcheze două goluri repede.

ADVERTISEMENT

“Da, pot să spun că echipa începe să joace și mai bine. Chiar dacă meciul de ieri nu a fost unul foarte reușit de echipa noastră. Dar ca tactică a fost foarte bună. La 1-0 ne-am retras, am lăsat să vină adversarul și apoi pe contraatac, de două ori, am dat lovitura ucigașă.”, a fost reacția spumoasă a lui Dioszegi.

Sepsi periculoși în lupta la titlu

Laszlo Dioszegi a discutat despre jucătorii care lipsesc în următoarea perioadă de la Sepsi, din cauza accidentărilor. Trecând prin lista fotbaliștilor, patronul celor de la Sepsi a numit câteva nume interesante cu care ar putea să se lupte la titlu. Gruparea din Sfântu Gheorghe devine un candidat periculos la titlu în SuperLiga.

ADVERTISEMENT

“Rodriguez, Rondon și Debeljuh nu vor fi disponibili perioada următoare, din cauza unor accidentări. Dar atunci când cei 3 vor reveni, noi vom fi și mai periculoși. Este bine cum am început campionatul, dar nu ne facem iluzii și nu visăm la încă la titlu.”, a punctat patronul celor de la Sepsi.

Următoarele 2 partide pentru Sepsi se vor juca acasa cu CSKA Sofia, în Conference League și cu Oțelul Galați, în SuperLiga. Clubul din Sfântu Gheorghe este pe locul 3 după primele etape din campionat, la egalitate cu CFR Cluj, 7 puncte.

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul fanatik.ro. De la ora 17:30, emisiunea poate fi văzută și pe canalul de YouTube dar și pe pagina de Facebook.

Reacția lui Laszlo Dioszegi după victoria cu Dinamo

ADVERTISEMENT