Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gest uluitor făcut de fanii lui Sepsi în timp ce li se striga “România, România”

Fanii lui Sepsi făcut un gest uluitor la meciul cu Dinamo, scor 3-0. Galeria oaspeților s-a ridicat în picioare și a aplaudat la momentul în care gazdele au strigat “România, România”.
01.08.2023 | 13:20
Gest uluitor facut de fanii lui Sepsi in timp ce li se striga Romania Romania
Fanii lui Sepsi în tribună pe stadionul Arcul de Triumf la meciul cu Dinamo, scor 3-0.
ADVERTISEMENT

Dinamo a întâlnit-o pe Sepsi OSK în etapa cu numărul 3 din SuperLiga, meci terminat cu scor 0-3. Partida a avut loc pe stadionul Arcul de Triumf, iar fanii au avut parte de spectacol atât pe teren, cât și în tribune. Suporterii dinamoviști au agitat puțin spiritele, însă oaspeții au tratat totul într-un mod inedit.

Reacția fanilor lui Sepsi după strigătele dinamoviștilor “România, România”

Fanii lui Sepsi au fost supuși la mai multe contre din partea galeriei dinamoviste. Gazdele au încercat să-i ironizeze pe fanii echipei adverse și au strigat pe stadion “România, România”. Însă, oaspeții au avut o reacție surprinzătoare. Suporterii echipei de la Sfântu Gheorghe s-au ridicat în picioare și au aplaudat. Acest lucru a dus la un gest uluitor din partea acestora.

ADVERTISEMENT

În direct la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Andrei Vochin a ținut să-i aprecieze pe fanii lui Sepsi, pentru modul în care aceștia au reacționat față de comportamentul dinamoviștilor: “Am văzut modul în care a reacționat galeria celor de la Sepsi, în momentul în care dinamoviștii au strigat “România, România”. Felicitări pentru modul în care aceștia s-au comportat.”

Ce au făcut oaspeții după victoria cu Dinamo

Vochin a discutat despre ceea ce au făcut fanii lui Sepsi la finalul partidei cu Dinamo. Chiar dacă gazdele au reacționat din frustrare și i-au atacat în mai multe rânduri pe suporterii echipei de la Sfântu Gheorghe, oaspeții s-au comportat exemplar și au făcut curățenie în peluză.

ADVERTISEMENT

“Mi-au adus aminte de șocul cultural pe care l-am avut în 1998, la Campionatul Mondial din Franța. După meciul Japoniei, suporterii lor au stat jumătate de oră în tribună și au strâns tot. Comparativ, asemenea imagini am văzut aseară cu fanii lui Sepsi. Bravo lor, eu cred că în cultura noastră avem ce să învățăm de la oamenii aceștia.”, a mai adăugat analistul, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Florin Gardoș, cuvinte de laudă la adresa lui Laszlo Dioszegi

În cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA, s-a discutat și despre proiectul celor de la Sepsi, dar și despre patronul echipei, Laszlo Dioszegi. Florin Gardoș a avut câteva cuvinte de laudă la adresa acestuia. Fostul internațional crede că Dioszegi este un om foarte bun: “Este un om cu foarte mult bun simț și sincer.”

ADVERTISEMENT

În discuția purtată în direct, învitații lui Horia Ivanovici consideră că finanțatorul echipei de la Sfântu Gheorghe este principalul motiv pentru care clubul și suporterii au această mentalitate vestică: “Chiar și jucătorii au o prezență impecabilă, vorbesc cu bun simț, au prezență și au respect. Nu e întâmplător că proiectul lor are succes.”, au fost câteva dintre cuvintele pe care le-au folosit analiștii la adresa celor de la Sepsi, în platoul FANATIK SUPERLIGA.

Sepsi OSK este pe locul 3 în campionatul României. După 3 etape în SuperLiga, aceștia au 7 puncte, obțiunte după 2 victorii și un egal. De asemenea, Sepsi are un început foarte bun și în Conference League. În Bulgaria, aceștia au obținut o victorie, în primul meci, contra celor de la CSKA Sofia, scor 2-0. Partida retur va avea loc pe 3 august, de la ora 20:00, pe stadionul echipei din Sfântu Gheorghe.

ADVERTISEMENT

Andrei Vochin a vorbit despre gestul făcut de fanii lui Sepsi

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul fanatik.ro. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube Fanatik, dar și pe pagina de Facebook Fanatik.

ADVERTISEMENT