Life

Patru ani de la nunta prinţului Harry cu Meghan Markle. Din ce fac acum bani cei doi

Sunt deja patru ani de la momentul în care prinţului Harry și Meghan Markle și-au unit destinele pentru totdeauna. Cei doi au renunțat la atribuțiile regale și locuiesc în California.
19.05.2022 | 07:03
Patru ani de la nunta printului Harry cu Meghan Markle Din ce fac acum bani cei doi
Patru ani de la nunta prinţului Harry cu Meghan Markle. Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Se împlinesc patru ani de când a avut loc nunta prinţului Harry cu Meghan Markle. Aceștia au renunțat la îndatoririle regale și s-au mutat în California.

Cum s-au cunoscut prinţul Harry şi Meghan Markle

Prințul și actuala sa soție sunt împreună din anul 2016, iar cei doi s-ar fi cunoscut prin intermediul unei întâlniri pe nevăzute.

ADVERTISEMENT

După cum ne arată prezentul, acest blind date a fost un adevărat succes, dar nici până azi nu știm cine este, de fapt, autorul acestuia.

Unele voci spun că cea care le-a stabilit o întâlnire celor doi ar fi Violet von Westenholz, prietenă a familiei regale. „Vinovată” ar putea fi și Misha Nonoo, prietenă cu actrița.

ADVERTISEMENT

Conexiunea dintre prințul Harry și Meghan Markle a fost una instantanee, așa că cei doi au stabilit de la prima întâlnire că trebuie să se mai vadă și a doua zi.

Harry şi Meghan Markle
Cum s-au cunoscut prinţul Harry şi Meghan Markle. Foto: Hepta

Prințul Harry a știut că vrea să o cunoască mai bine pe Meghan Markle, cea cu care avea ulterior să facă și nunta. După numai două întâlniri, cei doi au călătorit în Botswana.

ADVERTISEMENT

„Am fost cu adevărat singuri, ceea ce a fost crucial pentru mine pentru a mă asigura că avem șansa de a ne cunoaște”, a explicat el.

Unde s-au căsătorit Harry şi Meghan Markle

Harry şi Meghan Markle s-au căsătorit pe 19 mai 2018, la capela Sf. Gheorghe, de la castelul Windsor. Atunci, criticii de modă au lăudat-o pe ducesă pentru apariția sa de la nuntă, deopotrivă cu oamenii de rând, care i-au apreciat naturalețea.

ADVERTISEMENT

Rochia pe care a purtat-o mireasa a fost creație Givenchy, designerul fiind Clare Waight Keller. Voalul purtat de ducesă, lung de cinci metri, avea pe el brodate modele florale reprezentând toate cele 53 de țări din Commonwealth.

Într-un interviu deja faimos acordat jurnalistei americane Oprah, Meghan Markle a susținut că ea și prințul Harry s-au căsătorit în mare secret cu trei zile înainte de a avea loc nunta regală.

“Ne-am căsătorit cu trei zile înainte de nuntă noastră”, a spus ducesa de Sussex, care a mărturisit și că arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby, a fost cel care i-a cununat.

Totuși, documentele oficiale contraziceau această afirmație a ducesei de Sussex.

Din ce câştigă bani Harry şi Meghan Markle după ce au renunţat la atribuţiile regale

Prințul Harry și soția lui au decis să se mute din Marea Britanie în America, din cauza lipsei de securitate. Acesta se temea cel mai tare ca partenera sa de viață să nu treacă prin același calvar pe care l-a trăit mama sa, prințesa Diana.

Tocmai de aceea, Harry şi Meghan Markle s-au mutat și au renunțat și la toate atribuțiile regale.

Aceștia au fost implicați într-un adevărat scandal după ce au acuzat membrii ai familiei regale britanice că au dat dovadă de rasism la adresa ducesei Meghan Markle, dar și față de Archie, primul lor copil.

Harry şi Meghan Markle la nunta lor
Harry şi Meghan Markle la nunta lor. foto: Hepta

După ce au decis să „demisioneze” din familia regală, toate veniturile provenite de la aceasta au fost oprite, a dezvăluit prințul Harry.

Datorită averii lăsate moștenire de prințesa Diana s-a putut descurca cuplul după ce a părăsit Anglia și s-a mutat în California, a precizat Harry. Mama sa le-a lăsat lui Harry și William circa 13 milioane de lire sterline.

După mutarea în America, cei doi au semnat contracte cu mari companii, cum sunt Spotify și Netflix, care ar valora milioane de dolari. Bani mai produc și datorită fundației lor, Archewell, care dispune de o divizie de producție.

ADVERTISEMENT