News

Patru tineri au ajuns la spital după ce două maşini s-au ciocnit într-o intersecţie din Slobozia. Unul dintre şoferi era băut

Un accident grav a avut loc în Slobozia, unde patru tineri au ajuns la spital după ce mașinile în care se aflau s-au ciocnit violent într-o intersecție. Unul dintre șoferi se afla sub influența băuturilor alcoolice
01.12.2021 | 13:18
Patru tineri au ajuns la spital în urma unui accident grav petrecut în Slobozia. sursa foto: ISU Ialomita
ADVERTISEMENT

Nici nu a început bine luna decembrie, că a și avut loc un accident rutier grav din cauza consumului de alcool la volan. Impactul rutier s-a petrecut în Slobozia, în dimineața zilei de 1 decembrie, în jurul orei 02:00. Patru tineri au ajuns la spital după ce mașinile în care se aflau s-au ciocnit violent într-o intersecție. Unul dintre șoferi era băut.

Două mașini s-au ciocnit în Slobozia

Noiembrie s-a încheiat cu câteva impacte rutiere grave, precum accidentul de la Păltiniș petrecut ieri sau accidentul de alaltăieri de pe DN6, din Caraș-Severin, în cadrul căruia au murit patru persoane. Din câte se pare, nici în această lună nu scăpăm de coliziunile în care oamenii sunt grav răniți sau chiar decedează.

ADVERTISEMENT

Ghinionul i-a ajuns din urmă pe patru tineri din Slobozia care au ajuns la spital chiar în noaptea de 1 Decembrie. Vinovat de producerea impactului rutier ar fi un tânăr în vârstă de 23 de ani, care ar fi consumat alcool înainte de a se urca la volan.

În loc să se bucure de această zi de sărbătoare, acesta s-a ales cu dosar penal, dar și cu răni grave. Leziuni grave au avut și celelalte persoane care se aflau în mașinile implicate în accident. Este vorba despre șoferul celuilalt autoturism, în vârstă de 22 de ani, și două pasagere aflate în cele două vehicule, cu vârste de 20 și 23 de ani.

ADVERTISEMENT

Toate victimele au fost duse la spital pentru a primi îngrijire medicală de specialitate.

O conductă de gaz a fost deteriorată

În urma coliziunii, a fost spartă și o conductă de gaz, astfel că a fost nevoie și de intervenția specialiştilor Distrigaz. Aceștia au fost nevoiți să oprească alimentarea unui contoar avariat în urma impactului.

De asemenea, pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Ialomița sosiți la fața locului au evacuat șase persoane din două locuinţe.

ADVERTISEMENT

“În urma coliziunii dintre cele două autoturisme, o ţeavă de gaze aparţinând uni proprietar de casă din zonă a fost deteriorată, la faţa locului sosind în scurt timp reprezentanţii DISTRIGAZ, care au remediat defecţiunea.

Pompierii  militari au asigurat măsurile PSI la faţa locului şi  au  evacuat  6 persoane din două locuinţe,  care se aflau situate in preajma locului producerii accidentului. De asemenea,  aceştia au mai luat şi măsura sablării carosabilului”, au declarat reprezentanţii ISU Ialomiţa.

ADVERTISEMENT

Dosar penal pentru șoferul prins băut la volan

În urma unui apel la 112, polițiștii au ajuns la locul accidentului.

Şoferii au fost testaţi cu aparatul etilotest. În ceea ce-l privește pe tânărul de 22 de ani, rezultatul a fost negativ, însă testul şoferului în vârstă de de 23 de ani a indicat valoarea de 0,57mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză poliţiştii au deschis pe numele tânărului dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

ADVERTISEMENT