Life

Patru zodii au ghinion în următoarele două săptămâni. Vine cea mai mare suferință în viața lor

Patru nativi sunt loviți de soartă în următoarele două săptămâni de toamnă. Astrele anunță durere, dezamăgiri și suferință.
12.11.2023 | 19:00
Patru zodii au ghinion in urmatoarele doua saptamani Vine cea mai mare suferinta in viata lor
Patru nativi sunt loviți de soartă în următoarele două săptămâni de toamnă. Astrele anunță durere, dezamăgiri și suferință. Sursa foto: Pinterest. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Patru zodii au ghinion în următoarele două săptămâni. Vine cea mai mare suferință în viața lor. Fiecare dintre aceste semne zodiacale are de trecut niște pietre grele de hotar. Sunt șanse mari să ia cele mai greșite decizii în plan personal.

Patru nativi sunt loviți de soartă în următoarele două săptămâni de toamnă. Astrele anunță durere, dezamăgiri și suferință

Gemeni

Tensiunile escaladează în relațiile cu oamenii din preajma ta. Ești lovit de soartă în următoarele două săptămâni de toamnă când experimentezi schimbări radicale, dezamăgiri în dragoste și momente neplăcute. Sfaturile prietenilor nu te ajută, ci dimpotrivă.

ADVERTISEMENT

Sunt decizii care te aduc pe marginea prăpastiei, în special în plan financiar. Riști enorm și e posibil să pierzi sume importante de bani. Ghinionul te urmărește și în sectorul profesional, e cineva care îți pune bețe-n roate.

Balanță

Puterile te lasă și stresul și oboseala se fac simțite în viața ta. Nu mai dai randament la locul de muncă și face greșeli care nu mai pot fi reparate. S-ar putea să fii luat în vizor de superiori sau chiar să te pască o suspendare fără motivare.

ADVERTISEMENT

Ești debusolat, nu mai ai energie și nici chef să duci la bun sfârșit planurile și ideile. Te părăsește ambiția, dar și partenerul de viață. Jumătatea ta nu mai suportă certurile și discuțiile aprinse și decide să ia o hotărâre radicală.

Scorpion

Astrele anunță că ești afectat pe toate planurile. Oricât de mult ai vrea să evoluezi bați pasul pe loc. Norocul te-a părăsit de mult și nimic nu pare să te mai ajute. Detașarea își spune cuvântul și prietenii pleacă ușor-ușor de lângă tine.

ADVERTISEMENT

Supărarea și dezamăgirea apar inclusiv în plan sentimental. Următoarele două săptămâni aduc tristeți și melancolie. Viața te pune la mare încercare și te aduce în fața unor momente dificile și greu de gestionat.

Pești

Motivația te părăsește, la fel și norocul. Neînțelegerile și discuțiile aprinse nu te abandonează nici perioada asta, în special când vine vorba de partenerul de viață. Relația de dragoste are de suferit și sunt șanse mari să se rupă cât mai curând.

ADVERTISEMENT

Ai tendința de a complica lucrurile, nu știi să mergi pe calea cea mai simplă și mai ușoară. Nu stai deloc bine la capitolul financiar. Datoriile și facturile se tot adună și vin multe altele din spate, din trecutul tău tumultos.

ADVERTISEMENT